Saltear al contenido principal
Crònica Copa De La Reina || Crónica Copa De La Reina

Crònica Copa de la Reina || Crónica Copa de la Reina

La Penya Esplugues bat (1-6) a l’Eixample per treure bitllet a per vuitens

(ACFSF) .- La Penya Esplugues va fer valer la seva força i millor qualitat per imposar-se al derbi català de setzens de Copa de la Reina davant un combatiu Eixample que sorprenia amb la seva intensitat a la primera part.

La Penya, sorpresa per l’empenta inicial, trigava fins al minut 9 de partit a obrir el marcador per mediació d’un gol de Pilar desviant un xut llunyà d’una companya. Sengles gols en tres minuts de Laura Oliva, el primer des de pista pròpia i el segon a la sortida d’una falta per cessió, permetien a les espluguines anar-se’n amb una còmoda renda de 0 a 3 a la mitja part.

En el segon acte, el partit es convertia en un autèntic anar i venir que, a poc a poc, intentava apagar la Penya buscant contemporitzar el tempo del partit. Emma en pròpia porta anotava el 0 a 4 i poc després Roser aprofitant una pilota repel·lida feia el cinquè. A sis de la conclusió a la sortida d’un córner Cèlia feia el 0 a 6 i ja amb tot decidit Isa García en el seu intent de rebuig anotava el definitiu 1 a 6.

Fitxa tècnica:

Eixample: Sara; Celeste, Emma, ​​Núria i Cobo (cinc inicial). També van jugar: Laia (segona portera), García, Lidia, Laura, Nahia, Alba i Ferré.

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Isa García, Arantxa i Alex Giró (cinc inicial). També van jugar: Irina, Marta Collado, Roser, Pilar Ribes i Laura.

Col·legiats, Jordi Bolera i Iván López.

Pavelló. Reial Monestir de Santa Isabel. Més de 200 espectadors.

Gols:

0-1, min. 9 Pilar

0-2, min. 14 Laura Oliva

0-3, min. 17 Laura Oliva

0-4, min. 26 Emma (p.p.)

0-5, min. 29 Ro

0-6, min. 34 Cèlia

1-6, min. 38 Isa García (p.p.)

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues bate (1-6) al Eixample para sacar billete a octavos

(ACFSF).- La Penya Esplugues hizo valer su pegada y mayor calidad para imponerse en el derbi catalán de dieciseisavos de Copa de la Reina ante un combativo Eixample que sorprendía con su intensidad en la primera parte.

La Penya, sorprendida por el empuje inicial, tardaba hasta el minuto 9 de partido en abrir el marcador, por mediación de un gol de Pilar desviando un disparo lejano de una compañera. Sendos goles en tres minutos de Laura Oliva, el primero desde cancha propia y el segundo a la salida de una falta por cesión, permitían a las espluguenses irse con una cómoda renta de 0 a 3 al descanso.

En el segundo acto, el partido se convertía en un auténtico correcalles que, poco a poco, intentaba apagar la Penya buscando contemporizar el tempo del partido. Emma en propia meta anotaba el 0 a 4 y podo después Roser aprovechando un balón repelido hacía el quinto. A seis de la conclusión a la salida de un córner Cèlia hacía el 0 a 6 y ya con todo decidido Isa García en su intento de despeje anotaba el definitivo 1 a 6.

Ficha técnica:

Eixample: Sara; Celeste, Emma, Nuria y Cobo (quinteto inicial). También jugaron: Laia (segunda portera), García, Lidia, Laura, Nahía, Alba y Ferré.

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Isa García, Arantxa y Alex Giró (quinteto inicial). También jugaron: Irina, Marta Collado, Roser, Pilar Ribes y Laura.

Colegiados, Jordi Bolera e Iván López.

Pabellón. Real Monasterio de Santa Isabel. Más de 200 espectadores.

Goles:

0-1, min. 9 Pilar

0-2, min. 14 Laura Oliva

0-3, min. 17 Laura Oliva

0-4, min. 26 Emma (p.p.)

0-5, min. 29 Ro

0-6, min. 34 Cèlia

1-6, min. 38 Isa García (p.p.)

Volver arriba