Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

Trepovi F.S. Solsona «A» 4 – 5 A.E. Penya Esplugues

Partit difícil ja que calia recuperar a l’equip animicament després d’una dura derrota davant un rival de la part baixa que tenia urgències per guanyar i sortir de la zona de descens.
Parrido de dues parts, una primera part molt seriosa i espectacular on vam ser capaces d’anar-nos amb 1 a 4 amb dos gols de Macarron, un altre d’Alex i un de Lucca (un dels nostres fitxatges d’hivern). Una segona part on l’equip va mancar de personalitat i no va saber matar el partit i va haver de sofrir fins a la xiuletada final.
Contents pels 3 punts i per tornar a la senda de la victòria i poder recuperar a l’equip animicamente, però molestos i amb sensacions negatives després d’una 2 part per a oblidar.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Trepovi F.S. Solsona «A» 4 – 5 A.E. Penya Esplugues

Partido difícil ya que había que recuperar al equipo animicamente tras una dura derrota ante un rival de la parte baja que tenía urgencias por ganar y salir de la zona de descenso.
Parrido de dos partes, una primera parte muy seria y espectacular donde fuimos capaces de irnos con 1 a 4 con dos goles de Macarron, otro de Alex y uno de Luca (uno de nuestros fichajes de invierno). Una segunda parte donde el equipo careció de personalidad y no supo matar el partido y tuvo que sufrir hasta el pitido final.
Contentos por los 3 puntos y por volver a la senda de la victoria y poder recuperar al equipo animicamente, pero molestos y con sensaciones negativas tras una 2 parte para olvidar.

Volver arriba