Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

Amposta F.S. 1 – 4 A.E. Penya Esplugues

Partit parany davant un rival en zona de descens, amb un dels desplaçaments més llargs de l’any i amb baixes molt importants.
Una primera part que va passar volant on semblava que no passava res i el temps corria en contra dels nostres interessos, un arbitratge molt permissiu que ajudava el joc dur de l’equip local.
En els instants finals de la primera meitat una jugada individual de Guille amb una xutada exterior cap a pujar el 0 a 1 i donar-nos certa tranquil·litat,però duraria poc, ja que una fallada en la sortida de la pilota faria pujar l’1 a 1 amb el qual s’arribaria al descans.
Segona part si no volíem que se’ns escapés el tren de la lliga havíem de canviar la mentalitat i pujar la intensitat, els nois ho van entendre i van sortir molt endollats en la segona part.
Poc després de començar la segona meitat Alex faria pujar l’1 a 2.
Minuts passaven i guanyar només d’un gol ens creava cert nerviosisme , però en la recta final un gol de doble penalti de Salla i un altre de Guille en un robatori de pilota subiria el definitiu 1 a 4.
Ara toca descansar i intentar recuperar als jugadors tocats al més aviat possible.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Amposta F.S. 1 – 4 A.E. Penya Esplugues

Partido trampa ante un rival en zona de descenso, con uno de los desplazamientos más largos del año y con bajas muy importantes.
Una primera parte que pasó volando donde parecía que no pasaba nada y el tiempo corría en contra de nuestros intereses, un arbitraje muy permisivo que ayudaba al juego duro del equipo local.
En los instantes finales de la primera mitad una jugada individual de Guille con un chute exterior hacia subir el 0 a 1 y darnos cierta tranquilidad,pero duraría poco, ya que un fallo en la salida del balón haría subir el 1 a 1 con el que se llegaría al descanso.
Segunda parte si no queríamos que se nos escapara el tren de la liga debíamos cambiar la mentalidad y subir la intensidad, los chicos lo entendieron y salieron muy enchufados en la segunda parte.
Al poco de empezar la segunda mitad Alex haría subir el 1 a 2.
Minutos pasaban y ganar solo de un gol nos creaba cierto nerviosismo , pero en la recta final un gol de doble penalti de Salla y otro de Guille en un robo de balón subiría el definitivo 1 a 4.
Ahora toca descansar e intentar recuperar a los jugadores tocados lo antes posible.

Volver arriba