Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. Penya Esplugues 6 – 5 AECS l’Hospitalet

Partit disputat en Moreres, davant un rival que per la seva proximitat fa olor de derby i que els últims anys sempre han estat partits viscuts de manera molt calenta. Un rival molt diferent al de la primera volta i que ha renovat part de la seva plantilla i que venia amb una dinàmica molt positiva.

La Penya Esplugues només li valia guanyar si volia seguir en la lluita pel títol, l’equip ho va entendre així i va sortir molt concentrat i endollat arribant al descans amb un conduntende 6 a 1. Després d’unes setmanes amb moltes baixes i baixant notablement la mitjana golejadora, l’equip a poc a poc està recuperant jugadors i va tornar a recuperar l’efectivitat de cara al gol.

La segona meitat certa relaxació, canvio el rumb del partit amb un parcial per a l’equip visitant de 0 a 5,però on mai es va veure perillar la derrota ja que el 6 a 5 va arribar a 2 segons del final. Setmana propícia on el líder es va deixar dos punts i ens va fer acostar-nos a 2 punts del líder.

Pròxima setmana crucial per al desenllaç d’aquesta lliga, on s’enfrontarà els quatre primers entre ells.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues 6 – 5 AECS l’Hospitalet

Partido disputado en Moreres, ante un rival que por su proximidad huele a derby y que los últimos años siempre han sido partidos vividos de manera muy caliente. Un rival muy diferente al de la primera vuelta y que ha renovado parte de su plantilla y que venía con una dinámica muy positiva.

La Penya Esplugues sólo le valía ganar si quería seguir en la lucha por el título, el equipo lo entendió así y salió muy concentrado y enchufado llegando al descanso con un conduntende 6 a 1. Después de unas semanas con muchas bajas y bajando notablemente la media goleadora, el equipo poco a poco está recuperando jugadores y volvió a recuperar la efectividad de cara al gol.

La segunda mitad cierta relajación, cambio el rumbo del partido con un parcial para el equipo visitante de 0 a 5,pero donde nunca se vio peligrar la derrota ya que el 6 a 5 llegó a 2 segundos del final. Semana propicia donde el líder se dejó dos puntos y nos hizo acercarnos a 2 puntos del líder.

Próxima semana crucial para el desenlace de esta liga, donde se enfrentará los cuatro primeros entre ellos.

Volver arriba