Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

F.S. Bosco Rocafort 1-6 A.E. Penya Esplugues

 
Afrontàvem el partit amb les baixes de Tamayo i Guille per lesió, Uri per la convocatòria amb la selecció andorrana i Jose a la porteria.
 
Un partit davant un recent ascendit que està situat a mitja taula i que ja va ser capaç de derrotar el tercer classificat.Una pista molt difícil per la lentitud de la seva superfície, però a la qual l’equip va saber adaptar-se ràpidament.
 
El partit començava amb un gran domini visitant i possessions curtes però molt directes, davant un equip que es limitava a defensar en mitja pista.
Una gran primera part de l’equip amb un Alejandro estel·lar, que jugava contra el seu exequip i que aconseguia un hatrick en aquesta primera part, dos d’ells d’estratègia. Amb 0-3 arribaríem a la mitja part, un resultat just per al que havíem pogut veure a la primera meitat.
 
Ja a la segona part, l’equip local es va recuperar i ens va prendre la pilota però sense crear perill. Seguíem atents i concentrats en el partit i una bona jugada entre l’Alex i Lindes faria pujar el 0-4; minuts més tard, l’Alex faria pujar el 0-5, que ens va donar certa tranquil·litat.
 
Ja en els minuts finals, amb el partit resolt arribaria el 1-5 després d’un córner i Lindes aconseguiria el 1-6 definitiu.
 
La propera jornada ens visita el Linyola amb el segon lloc, que dona accés al playoff d’ascens a 2aB, en joc.

_____________________________________________________________________________________________________________________

F.S. Bosco Rocafort 1-6 A.E. Penya Esplugues

Afrontábamos el partido con las bajas de Tamayo y Guille por lesion, Uri por la convocatoria con la selección andorrana y José en portería.
 
Un partido ante un recién ascendido que está situado en media plaza y que ya fue capaz de derrotar al tercer clasificado. Una pista muy difícil por la lentitud de su superficie, pero a la cual el equipo supo adaptarse rápidamente.
 
El partido empezaba con un gran dominio visitante y posesiones cortas pero muy directas, ante un equipo que se limitaba a defender en media pista. Una gran primera parte del equipo con un Alejandro estelar, que jugaba contra su ex equipo y que conseguía un hatrick en esta primera parte, dos de ellos de estrategia. Con 0-3 llegaríamos al descanso, un resultado justo para lo que habíamos podido ver en la primera mitad.
 
Ya en la segunda parte, el equipo local se recuperó y nos quitó el balón pero sin crear peligro. Seguíamos atentos y concentrados en el partido y una buena jugada de Alex y Lindes haría subir el 0-4; minutos más tarde, Alex haría subir el 0-5, que nos dio cierta tranquilidad.
 
Ya en los minutos finales, con el partido resuelto llegaría el 1-5 después de un corner y Lindes conseguiría el 1-6 definitivo.
 
La próxima jornada nos visita Linyola con el segundo puesto, que acceso al playoff de ascendo a 2aB, en juego.
Volver arriba