Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

5 Martorell Club Sala 2-1 A.E. Penya Esplugues

Partit entre el segon i tercer classificat, amb molt en joc, partit que podia decidir moltes coses, però desgraciadament la moneda està vegada va sortir creu, un final de partit amb un final molt dur i cruel.

Un partit molt tàctic, un Martorell que només li valia guanyar va apostar per una defensa a tres quarts amb molta intensitat impedint possessions llargues de la Penya Esplugues que gairebé podia tenir la pilota.Un Martorell que va basar tot el seu joc en Oussama que una vegada i una altra buscava l’1 contra 1 molt ben contrarestat per Aldo Fuster.

La Penya Esplugues anava alternant el seu defensa presionant amb mitja pista,on una vegada i una altra aconseguia robar i sortir a la contra, una d’aquestes transicions arribaria el 0 a 1 amb gol de Tamayo, amb el qual s’arribaria al descans.La segona meitat va seguir amb la mateixa dinàmica però aquesta vegada la Penya Esplugues va decidir jugar més directe i situar un pivot per a poder sortir de pressing.L’1 a 1 arribaria obra de Cristian després d’un rebot.Minuts finals amb molts nervis i en un corner a un segon del final faria pujar el 2 a 1 obra de Oussama.

El que s’ha dit un resultat dolorós i molt cruel, però fins al final cal creure, queden 8 jornades i cal treure el màxim de punts possibles.

_____________________________________________________________________________________________________________________

5 Martorell Club Sala 2-1 A.E. Penya Esplugues

Partido entre el segundo y tercer clasificado, con mucho en juego, partido que podía decidir muchas cosas, pero desgraciadamente la moneda está vez salió cruz, un final de partido con un final muy duro y cruel.

Un partido muy táctico, un Martorell que sólo le valía ganar apostó por una defensa a tres cuartos con mucha intensidad impidiendo posesiones largas de la Penya Esplugues que apenas podía tener la pelota.Un Martorell que basó todo su juego en Oussama que una y otra vez buscaba el 1 contra 1 muy bien contrarrestado por Aldo Fuster.

La Penya Esplugues iba alternando su defensa presionante con media pista,donde una y otra vez conseguía robar y salir a la contra, una de esas transiciones llegaría el 0 a 1 con gol de Tamayo, con el que se llegaría al descanso.
La segunda mitad siguió los mismos cauces, pero esta vez la Penya Esplugues decidió jugar más directo y situar un pivot para poder salir de pressing.El 1 a 1 llegaría obra de Cristian tras un rebote.Minutos finales con muchos nervios y en un corner a un segundo del final haría subir el 2 a 1 obra de Oussama.

Lo dicho un resultado doloroso y muy cruel, pero hasta el final hay que creer, quedan 8 jornadas y hay que sacar el máximo de puntos posibles.

 

Volver arriba