Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

C.F.S. LINYOLA 4-6 A.E. PENYA ESPLUGUES

Primera jornada en la dificilisima pista de Linyola, una pista on mai havíem aconseguit guanyar.
El partit aviat es va posar malament amb un gol de l’equip local en el primer minut, però l’equip en lloc de venir-se enrere i tenir dubtes va decidir treure tot el seu arsenal ofensiu i ràpidament va aconseguir donar la volta al marcador amb un parcial de 0 a 4 amb gols de Guille, Lucca i Lindes per partida doble.

Quan semblava que el partit estava controlat i podria acabar amb un resultat escandalós, una decisió arbitral molt rigorosa acabaria amb l’expulsió de Miñano i en tot just un minut Linyola ajustaria el marcador en un 2 a 3 amb el qual s’arribaria al descans.

Segona part l’equip trauria el seu caràcter guanyador i en lloc de veure’s afectat per la reacció local, demostraria la seva ambició i al poc temps un dels nous fitxatges Patrick aconseguiria pujar el 3 a 5 que donaria certa tranquil·litat.

Segona part continuaria amb el mateix guió, i un altre dels nous fitxatges Yago faria pujar el 3 a 6,en la recta final Linyola maquillaria el resultat amb un gol que faria pujar el 4 a 6 amb el joc de 5.
Amb 4 a 6 s’arribaria al final del partit.

Tres punts molt importants, que fan començar el nou projecte amb bon peu.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

C.F.S. LINYOLA 4-6 A.E. PENYA ESPLUGUES

Primera jornada en la dificilisima pista de Linyola, una pista donde nunca habíamos conseguido ganar.
El partido pronto se puso mal con un gol del equipo local en el primer minuto, pero el equipo en lugar de venirse atrás y tener dudas decidió sacar todo su arsenal ofensivo y rápidamente consiguió dar la vuelta al marcador con un parcial de 0 a 4 con goles de Guille, Luca y Lindes por partida doble.

Cuando parecía que el partido estaba controlado y podría acabar con un resultado escandaloso, una decisión arbitral muy rigurosa acabaría con la expulsión de Miñano y en apenas un minuto Linyola ajustaría el marcador en un 2 a 3 con el cual se llegaría al descanso.

Segunda parte el equipo sacaría su carácter ganador y en lugar de verse afectado por la reacción local, demostraría su ambición y al poco tiempo uno de los nuevos fichajes Patrick conseguiría subir el 3 a 5 que daría cierta tranquilidad.

Segunda parte continuaría con el mismo guión, y otro de los nuevos fichajes Yago haría subir el 3 a 6,en la recta final Linyola maquillaría el resultado con un gol que haría subir el 4 a 6 con el juego de 5.
Con 4 a 6 se llegaría al final del partido.

Tres puntos muy importantes, que hacen empezar el nuevo proyecto con buen pie

 

Volver arriba