Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

Sant Sadurní F.S. 3-1 A.E. Penya Esplugues

Partit disputat a una pista molt difícil per la superfície que no deixa córrer la pilota com ens agrada i davant d’un rival incòmode. El resultat de la temporada anterior (2-2) així ho indica. Arribàvem amb les baixes de Tamayo, Alejandro i Niko, però amb la confiança al màxim després d’encadenar dues victòries consecutives.

El partit començava bé amb un gol matiner de’n Luca a la sortida d’un corner. A partir d’aquí, la primera part va transcórrer amb molt de respecte i moltes pèrdues de pilota. El partit passava a tenir un ritme molt lent i era impossible tenir continuïtat en el joc. Totes aquestes accions feien que no estiguéssim còmodes en el joc ni poguéssim mostrar la nostra identitat. Malgrat tot, vam arribar al descans amb el marcador a favor, 0-1.

A la segona part vam baixar la nostra línia defensiva a mitja pista, donant-li al rival la pilota perquè fossin ells qui haguéssin de portar la batuta del joc. Els minuts anaven passant sense que succeïssin accions de perill per a la nostra porteria, la qual cosa anava bé pels nostres interessos.

A 10 minuts del final, una expulsió local feia que tinguéssim una superioritat 4 contra 3 per poder deixar el marcador gairebé sentenciat, però no vam poder aconseguir sentenciar el partit i de pas vam donar ales al nostre rival.

A 6 minuts pel final, un minut ximple ens feia perdre el partit; dos gols en tot just 30 segons (tots dos d’estratègia) ens feia perdre l’avantatge i ens obligava a jugar amb porter jugador sense èxit i rebent un darrer gol que significaria el 3-1 definitiu.

La propera setmana ens visitarà el CCR Castelldefels, un equip amb necessitat de puntuar.

Si volem estar a la part alta de la classificació al final de la temporada només ens val guanyar i aconseguir que Moreres sigui un fortí.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Sant Sadurní F.S. 3-1 A.E. Penya Esplugues

Partido en una pista muy difícil debido a la lentitud de la superficie y ante un rival complicado. El resultado de la temporada anterior (2-2) así lo indica. Llegábamos con las bajas de Tamayo, Alejandro y Niko, pero con la confianza a tope después de cosechar 2 victorias consecutivas.

El partido empezaba bien con un tempranero gol de Luca en un corner. A partir de ahí, la primera parte transcurrió con mucho respeto, muchas perdidas de balón con lo que el partido pasaba a tener un ritmo muy lento y donde era imposible tener continuidad en el juego. Todas esas acciones hacían que no estuviésemos cómodos en el juego ni pudiéramos mostrar nuestra identidad. Peses a todo, llegamos al descanso con el marcador a favor, 0-1.
En la segunda parte bajamos nuestra linea defensiva a media pista, dándole al rival la pelota para que fueran ellos quienes tuvieran que llevar la batuta del juego. Los minutos iban pasando sin que sucedieran acciones de peligro para nuestra portería, con lo cual iba bien para nuestros intereses.

A 10 minutos del final, una expulsión local hacía que tuviéramos una superioridad 4 contra 3 para poder dejar el marcador casi sentenciado, pero no pudimos lograr sentenciar el partido y de paso dimos alas a nuestro rival.
A 6 minutos para el final, un minuto tonto nos hacía perder el partido; dos goles en apenas 30 segundos (ambos de estrategia) nos hacía perder la ventaja y nos obligaba a jugar con portero jugador sin éxito y haciendo subir el definitivo 3-1.

La próxima semana nos visitará un CCR Castelldefels con urgencia de puntuar.

Nosotros si queremos estar en la parte alta sólo nos vale ganar y conseguir que Moreres sea un fortín.

Volver arriba