Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E.C.S. L’Hospitalet 2 – A.E. Penya Esplugues 9

Derbi de la comarca davant un rival en hores baixes i amb molts canvis a la seva plantilla.
La Penya va mostrar una alta concentració durant els 40 minuts davant un rival que sempre els genera molts problemes i a una pista molt complicada per les seves petites dimensions.
Ràpidament, l’equip es va posar per davant en el marcador donant-li certa tranquil·litat. Al descans, els nostres nois aconseguirien anar-se al vestuari amb un avantatge de 2 a 4.
La segona part, pel seu costat, va ser molt igualada fins que, mancant 10 minuts, un jugador local va ser expulsat. A partir d’aquest moment, la Penya va poder sentenciar el partit aconseguint un parcial de 0 a 5 que acabaria amb un just 2 a 9 al marcador.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E.C.S. L’Hospitalet 2 – A.E. Penya Esplugues 9

Derbi de la comarca ante un rival en horas bajas y con muchos cambios en su plantilla.
La Penya mostró una alta concentración durante los 40 minutos ante un rival que siempre les genera muchos problemas y en una pista muy complicada por sus pequeñas dimensiones.
Rápidamente, el equipo se puso por delante en el marcador dándole cierta tranquilidad. Al descanso, nuestros chicos conseguirían irse al vestuario con una ventaja de 2 a 4.
La segunda parte, por su lado, fue muy igualada hasta que, a falta de 10 minutos, un jugador local fue expulsado. A partir de ese momento, la Penya pudo sentenciar el partido consiguiendo un parcial de 0 a 5 que acabaría con un justo 2 a 9 en el marcador.

Volver arriba