Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

C.F.S. Molins99 2 – 7 A.E. Penya Esplugues

Partit en una pista on fa anys l’equip es deixava punts.
Arribàvem al partit amb les baixes de de Luca, Niko (per lesió) i del nostre capità Lindes (per temes personals). Un partit que afrontàvem amb molts dubtes a causa dels mals resultats de les dues ultimes setmanes i on estàvem obligats a guanyar si no volíem quedar-nos a 5 punts dels llocs de dalt.

Un inici de partit on els dos equips van decidir pujar les seves línies i van decidir pressionar, la qual cosa va significar que hi hagués un gran espectacle i pluja de gols.

Aquesta pluja de gols va arribar per part visitant, un espectacular inici on l’equip es va mostrar demolidor i en tot just 8 minuts va aconseguir posar-se amb un 0 a 4 fent un gran joc col·lectiu amb els gols molt repartits. El primer gol per Guillermo, després Tamayo, el tercer seria obra de Patrick i el quart d’Oriol.

Arribant a meitat de la primera part, el domini passo a ser dels locals els qui van pujar la seva intensitat i van començar a crear perill. Mancant 5 minuts, aconseguirien l’1 a 4 i segons més tard, arribaria el 2 a 4. Amb això tornarien els fantasmes de les últimes setmanes, uns fantasmes tallats per un oportú temps mort i on aquesta vegada, sí l’equip va treure la seva personalitat.

Segona part més tranquil·la ja que als 5 minuts arribaria el 2 a 5, obra de Tamayo que donaria molta tranquil·litat.A poc a poc, Molins, aniria baixant els braços i el domini de joc sent del visitant, arribant al marcador el 2 a 6 havent estat obra de Yago.

Minuts finals on Molins va intentar reduir distàncies sense èxit i en un robatori defensiu de Aldo, aconseguiria pujar el 2 a 7 definitiu. Una victòria contundent i de prestigi que ha de donar confiança i seguretat al grup.

La pròxima jornada ens visita Olesa, equip recentment ascendit però que està fent les coses molt bé.

_____________________________________________________________________________________________________________________

C.F.S. Molins99 2 – 7 A.E. Penya Esplugues

Partido en una pista donde hace años el equipo se dejaba puntos.
Llegábamos al partido con las bajas de de Luca, Niko (por lesión) y de nuestro capitán Lindes (por temas personales). Un partido que afrontábamos con muchas dudas a causa de los malos resultados de las dos últimas semanas y donde estábamos obligados a ganar si no queríamos quedarnos a 5 puntos de los lugares de arriba.

Un inicio de partido donde los dos equipos decidieron subir sus líneas y decidieron presionar, lo cual significó que hubiera un gran espectáculo y lluvia de goles.

Esta lluvia de goles llegó por parte del visitante, un espectacular inicio donde el equipo se mostró demoledor y en apenas 8 minutos consiguió ponerse con un 0 a 4 haciendo un gran juego colectivo con los goles muy repartidos. El primer gol por Guillermo, después Tamayo, el tercero sería obra de Patrick y el cuarto de Oriol.

Llegando a mitad de la primera parte, el dominio pasó a ser de los locales quienes subieron su intensidad y empezaron a crear peligro. A falta de 5 minutos, conseguirían el 1 a 4 y segundos más tarde, llegaría el 2 a 4. Con esto volverían los fantasmas de las últimas semanas, unos fantasmas cortados por un oportuno tiempo muerto y donde esta vez, sí el equipo sacó su personalidad.

Segunda parte más tranquila puesto que a los 5 minutos llegaría el 2 a 5, obra de Tamayo que daría mucha tranquilidad. Poco a poco, Molins, iría bajando los brazos y el dominio de juego siendo visitante, llegando al marcador el 2 a 6 habiendo sido obra de Yago.

Minutos finales donde Molins intentó reducir distancias sin éxito y en un robo defensivo de Aldo, conseguiría subir el 2 a 7 definitivo. Una victoria contundente y de prestigio que tiene que dar confianza y seguridad al grupo.

La próxima jornada nos visita Olesa, equipo recientemente ascendido pero que está haciendo las cosas muy bien.

Volver arriba