Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. Penya Esplugues 4-2 A.E. Les Corts UBAE

 
Partit jugat a Les Moreres contra el líder de la categoria i clar favorit a l’ascens. Dos equips que es coneixen perfectament de temporades anteriors. D’inici sortim més conservadors i esperant a mitja pista, davant un equip visitant amb molta confiança i pujant línies defensives.
 
Tots dos equips amb un joc de 4 molt elaborat, un buscant fer mal entre línies i l’altre buscant fer mal a l’esquena.
 
Els nostres primers minuts devastadors, arribant i tenint ocasions molt clares, però una vegada i una altra el Marc guanyava els seus duels. Als 11 minuts, una jugada d’estratègia faria pujar el 0-1 obra de Rodríguez.
 
Un gol que no va minvar la nostra confiança i seguíem mostrant-nos superiors, amb una defensa molt intensa. A un minut per finalitzar la primera part vam decidir posar-nos de 5 i gràcies a una transició ràpida arribava el gol de Tamayo, que faria pujar el 1-1, resultat amb el qual s’arribaria a la mitja part.
 
La segona part mantindria el mateix guió, nosaltres molt intensos en totes les parcel·les de el joc i amb molta fam de victòria. Uns minuts bojos farien trencar el partit, el 2-1 arribaria per obra de Tamayo, una altra vegada. Un minut després, una transició de’n Patrick establia el 3-1. I per acabar de trencar el partit un gol de Lindes faria pujar el 4-1.
 
Els darrers deu minuts d’esforç i patiment, ja que a falta de 7 minuts, Carles de xut exterior faria pujar el definitiu 4-2. Als minuts finals Les Corts va intentar la remuntada amb joc de 5 sense èxit.
 
La victòria, sumada a la del dijous a Alcoletge, ens col·loca com a tercer classificat i a 4 punts dels dos líders de la categoria.
 
Cal destacar, a la part negativa, la lesió de Tamayo amb una fractura del metatars. Et desitgem una ràpida recuperació!

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues 4-2 A.E. Les Corts UBAE

Partido jugado en Moreres contra el líder de la categoría y claro favorito al ascenso. Dos equipos que se conocen perfectamente de temporadas anteriores. De inicio salimos más conservadores y esperando en media pista, enfrente un equipo visitante con mucha confianza y subiendo líneas defensivas.
 
Ambos equipos con un juego de 4 muy elaborado, uno buscando hacer daño entre líneas y el otro buscando hacer daño en las espaldas.
 
Nuestros primeros minutos arrolladores, llegando y teniendo ocasiones muy claras, pero una y otra vez Marc ganaba sus duelos. A los 11 minutos una jugada de estrategia haría subir el 0-1 obra de Rodríguez.
 
Un gol que no mermó nuestra confianza y seguíamos mostrándonos superiores, con una defensa muy intensa. A un minuto para finalizar la primera parte decidimos ponernos de 5 y gracias a una transición rápida llega el gol de Tamayo, que haría subir el 1-1, resultado con el que se llegaría al descanso.
 
La segunda parte mantendría el mismo guión, nosotros muy intensos en todas las parcelas del juego y con mucha hambre de victoria. Unos minutos locos harían romper el partido, el 2-1 llegaría por obra de Tamayo, otra vez. Un minuto después, una transición de Patrick subiría el 3-1. Y para acabar de romper el partido un gol de Lindes haría subir el 4-1.
 
Diez minutos de esfuerzo y sufrimiento ya que a falta de 7 minutos, Carles de chut exterior haría subir el definitivo 4-2. Los minutos finales Les Corts intentó la remontada con juego de 5 sin éxito.
 
La victoria, junto a la del jueves en campo de Alcoletge, nos coloca como tercer clasificado y a 4 puntos de los dos líderes de la categoría.
 
Destacar, en la parte negativa, la lesión de Tamayo con una fractura metatarso. Te deseamos una pronta recuperación!
Volver arriba