Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. Penya Esplugues 5 – 1 C.F.S. Linyola

Partit jugat diumenge a Moreres amb un bon ambient a les grades amb el segon lloc en joc.

L’equip comptava amb les baixes de Tamayo per lesió de llarga durada i la de l’Oriol, que està competint el cap de setmana a Bulgària, amb la selecció d’Andorra.

Per la seva banda, Linyola arribava a Esplugues amb nombroses baixes, pel que decidia plantejar un partit defensiu i lent.

El joc començava amb possessió, perill i nombroses ocasions per l’Esplugues davant un equip ultradefensiu, tancat a 15 metres i esperant l’error local per poder sortir a la contra. Aquests errors arribaven a comptagotes, però les contres de Linyola eren paral•litzades amb èxit. Mentrestant Esplugues arribava una i altra vegada sense èxit a la porteria contrària.

A l’equador de la primera part, un minut boig amb encert local, va fer pujar el 2-0. El primer obra del Gerard, que després d’una recuperació en primera línia i després diversos rebots aconseguiria obrir la llauna.

Tot seguit i després d’una jugada individual del Yago, amb un fort xut, faria pujar el 2-0 amb el qual s’arribaria a la mitja part.

La segona part va seguir les mateixes pautes que la primera meitat, Esplugues portant la iniciativa en el joc i Linyola esperant al darrere que pogués arribar el seu moment.

La segona meitat sense profunditat en el joc, però controlant en tot moment els errors no forçats que poguessin fer perillar el resultat.

Després d’una bona jugada col·lectiva, Patrick, al segon pal, faria pujar el 3-0.

Ja en els minuts finals, el Linyola arriscaria amb joc de 5 sense gaire èxit, però que faria pujar el 3-1.

L’equip en cap moment s’ha posat nerviós i després d’un robatori de pilota ha fet pujar el 4-1 que ens ha donat tranquil·litat. Finalment, l’Alejandro des dels 10 metres, ha convertit el definitiu 5-1.

Aquesta victòria ens col·loca a la segona posició i ens acosta al nostre objectiu inicial.

La setmana que ve l’equip es desplaça a la sempre difícil pista de Solsona.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues 5 – 1 C.F.S. Linyola

Partido jugado domingo en Moreres con un buen ambiente en las gradas con el segundo puesto en juego.

El equipo contaba con las bajas de Tamayo por lesión de larga duración y la de Oriol que está compitiendo el fin de semana en Bulgaria con su selección de Andorra.

Por su parte, Linyola llegaba a Esplugues con numerosas bajas, por lo que decidió plantear un partido defensivo y lento.

El juego empezaba con posesión, peligro y numerosas ocasiones para Esplugues ante un equipo ultradefensivo, encerrado a 15 metros y esperando el error local para poder salir a la contra. Estos errores llegaban a cuentagotas, pero las contras de Linyola eran paralizadas con éxito. Mientrastanto Esplugues llegaba una y otra vez sin éxito a la portería contraria.

En el ecuador de la primera parte, un minuto loco, con acierto local, hizo subir el 2-0. El primero obra de Gerard, que tras una recuperación en primera línea y tras diversos rebotes lograría el 1-0.

Acto seguido y tras jugada individual Yago con un fuerte chute haría subir el 2-0 con el que se llegaría al descanso.

La segunda parte siguió las mismas pautas que la primera mitad, Esplugues llevando la iniciativa en el juego y Linyola esperando atrás que pudiese llegar su momento.

La segunda mitad sin profundidad en el juego, pero controlando en todo momento los errores no forzados que pudiesen hacer peligrar el resultado.
Tras una buena jugada colectiva, Patrick, al segundo palo, haría subir el 3-0.
Ya en los minutos finales, Linyola arriesgaría con juego de 5 sin mucho éxito, pero que haría subir el 3-1.

El equipo en ningún momento se puso nervioso y tras un robo de pelota haría subir el 4-1 que daría tranquilidad. Por último, Alejandro en los 10 metros, haría subir el definitivo 5-1.

Esta victoria nos aúpa a la segunda posición y nos acerca a nuestro objetivo inicial-

La semana que viene el equipo se desplaza a la difícil pista de Solsona.

Volver arriba