Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E.C.S. L’Hospitalet 5 – 5 A.E. Penya Esplugues

Ens enfrontàvem a un rival que sempre ens sol posar les coses difícils, tant pel seu nivell tècnic com pel complicat que és adaptar-se a la seva pista per les seves dimensions, i aquesta vegada no seria diferent.

Partit boig en el qual mai vam poder portar la iniciativa al marcador tot i ser molt superiors; això va ser un gran llast per nosaltres. La de l’AECS és una pista molt difícil on cal estar 100% concentrat durant els 40 minuts si vols aconseguir els 3 punts, i en moments del partit no ho vam estar.

L’equip local, desde l’inici del partit, per evitar desgast físic, decidia renunciar a atacs llargs i ràpidament perdien la pilota perquè la iniciativa de el joc la portéssim nosaltres. D’aquesta manera intentaven aprofitar els errors per sortir a la contra. El pla els va sortir perfecte ja que als 10 minuts el resultat era de 2-0.

Vam pujar les línies defensiva i amb això la intensitat, fruit del canvi va arribar el gol de l’Alejandro, amb el qual s’arribaria a la mitja part, perdent 2-1.

La segona part va discórrer amb el mateix guió, amb l’AECS molt cansat i els nostres nois atacant una vegada rere l’altra, però en els metres finals les males decisions feien que el resultat no canviés, fins que de nou un altre error individual en la creació, amb una pèrdua de pilota, va fer pujar el 3-1.

L’equip, en lloc d’enfonsar-se, faria pujar el 3-2 obra de l’Oriol.

Tot semblava indicar que arribaria la remuntada a causa de tot el que estàvem generant, però de nou un altre error individual faria pujar el 4-2.

A falta de 8 minuts pel final vam decidir jugar-nos el 5 per 4, canviant el signe del partit i aconseguint empatar a 4 minuts amb gols de Lindes i d’Alejandro.

L’equip seria valent i seguiria jugant-se-la de 5, però de nou un altre error individual faria pujar el 5-4.

En els minuts finals, assetjament i enderrocament, fent pujar l’empat a 5 obra d’Alex.

El partit va acabar amb un resultat injust que deixa tocat a l’equip i que ens allunya dels llocs de dalt.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E.C.S. L’Hospitalet 5 – 5 A.E. Penya Esplugues

Nos enfrentabamos a un rival que siempre nos suele poner las cosas difíciles, tanto por su nivel técnico como por lo complicado que es adaptarse a su pista por sus dimensiones, y está vez no sería diferente.

Partido loco en el que nunca pudimos llevar la iniciativa en el marcador pese a ser muy superiores y eso fue un gran lastre para nosotros. La del AECS es una pista muy difícil donde necesitas estar al 100%concentrado durante los 40 minutos si quieres conseguir llevarte los 3 puntos, y en momentos del partido no lo estuvimos.

El equipo local desde el inicio del partido, para evitar desgaste físico, decidía renunciar a ataques largos y rápidamente perdían la pelota para que la iniciativa del juego la lleváramos nosotros, y de esta manera intentar aprovechar los errores para salir a la contra. El plan les salió perfecto ya que a los 10 minutos el resultado era de 2-0.

Subimos las lineas defensiva y con ello la intensidad, fruto de ello llegó el gol de Alejandro, con el que se llegaría al descanso.

La segunda parte discurrió con el mismo guión, con el AECS muy cansado y nuestros chicos atacando una y otra vez, pero en los metros finales las malas decisiones hacían que, una tras otra, el resultado no cambiase, hasta que de nuevo otro error individual en la creación con una pérdida de balón hizo subir el 3-1.

El equipo, en lugar de venirse abajo, haría subir el 3-2 obra de Oriol.
Todo parecía indicar que llegaría la remontada debido a lo mucho que estábamos generando, pero de nuevo otro error individual haría subir el 4-2.

A falta de 8 minutos para el final decidimos jugarnos el 5 para 4, cambiando el signo del partido y consiguiendo empatar a 4 minutos con goles de Lindes y de Alejandro.

El equipo sería valiente y seguiría jugándosela de 5, pero de nuevo otro error individual haría subir el 5-4.

En los minutos finales, acoso y derribo, haciendo subir el empate a 5 obra de Alex.

El partido acabó con un resultado injusto que deja tocado al equipo y que nos aleja de los puestos de arriba.

Volver arriba