Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. Penya Esplugues 4 – 1 C.E.F.S. Santpedor

Partit difícil després d’una aturada de 15 dies i una setmana complicada d’entrenaments on no hem pogut preparar el partit com volíem.Arribàvem amb moltes baixes, ni més ni menys que 5, aquest fet donava lloc a que poguessin debutar Giner, Clotet i Santi, els 3 procedents del juvenil.

El partit començava amb molt ritme i amb els dos equips a mitja pista, esperant l’error del rival.

L’Alejandro feia arribar l’1-0, en una jugada amb diversos rebots. A partir d’aquí, l’equip visitant ha agafat la iniciativa en el joc però sense crear grans ocasions de gol. Nosaltres hem mostrat una versió molt seriosa en defensa i generant ocasions sense poder materialitzar-les.

A la mitja part vam arribar amb l’1-0, un resultat just pel que s’havia pogut veure durant la primera meitat.

La segona meitat començava amb el mateix guió, però Santpedor sorprenia amb la seva forta pressió, obligant a Esplugues a renunciar al seu joc i buscar un sistema de joc més en llarg.

Després d’una bona acció individual de l’Alex arribava el 2-0 que donaria tranquil·litat a l’equip.

Santpedor seguiria buscant el gol sense èxit davant un Esplugues molt estructurat defensivament. Utilitzant les nostres armes arribaria el 3-0, obra de Lindes, moment que Santpedor es posaria de 5. Després d’una bona acció, va pujar el 3-1 i s’augmentaren els nervis dels locals, però una acció de sort amb un gol en pròpia porta va posar el 4-1 definitiu.

Cal destacar el debut de Pol Clotet.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues 4 – 1 C.E.F.S. Santpedor

Partido difícil tras un paron forzoso de 15 días y una semana complicada de entrenamientos donde no pudimos preparar el partido como queríamos. Llegabamos con muchas bajas, 5 sin ir más lejos, lo que daba lugar a que pudieran debutar Giner, Clotet y Santi, los 3 procedentes del juvenil.

Partido empezaba con mucho ritmo y con ambos equipos en media pista, esperando el fallo del rival.

Alejandro haría llegar el 1-0, en una jugada con varios rebotes. A partir de aquí, el equipo visitante ha cogido la iniciativa en el juego pero sin crear grandes ocasiones de gol. Nosotros hemos mostrado una versión muy seria en defensa y generando ocasiones sin poder materializarlas.

Al descanso llegamos con el 1-0, resultado justo para lo que se había podido ver durante la primera mitad.

La segunda mitad empezaba con el mismo guión, pero Santpedor sorprendía con su fuerte pressing obligando a Esplugues a renunciar a su juego y buscar un sistema de juego más en largo.

Tras una buena acción individual de Alex llegaba el 2-0 que daría tranquilidad al equipo.

Santpedor seguiría buscando el gol sin éxito ante un Esplugues muy defensivo. Utilizando nuestras armas llegaría el 3-0, obra de Lindes, momento que santpedor se pondria de juego de 5. Tras una buena acción, subió el 3-1 y augmentaron los nervios de los locales, pero una acción de suerte con un gol en propia puerta puso el 4-1 definitivo.

Destacar el debut de Pol Clotet.

Volver arriba