Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. Penya Esplugues 14 – 3 O.C. La Sentiu

Ens visitava La Sentiu, un equip de Lleida recent ascendit i que ja va passar per la categoria fa dos anys. Un equip que es mou per la zona baixa i és un rival dur i difícil al seu feu. De tota manera, sabíem que quan juguen de visitants baixen el seu rendiment i els seus registres i volíem aprofitar-ho.

La setmana ha estat difícil; el Yago queia lesionat, estarà un mes de baixa i se suma a la baixa del Luca. L’Arturo, per motius personals, també va decidir deixar l’equip.

Només ens valia guanyar per recuperar sensacions i confiança, que va arribar finalment a base de gols. El partit no va tenir gaire història ja que en els primers 6 minuts va quedar sentenciat amb un parcial de 5-0.

A l’equador de la primera part, un excés de confiança i una petita pájara feia que el rival es fiqués en el partit amb dos gols, però no va ser més que un miratge i després d’una jugada d’estratègia arribava el 6-2 amb el qual es va arribar a la mitja part.

La segona part va seguir el mateix guió, els gols queien un rere l’altre davant un rival que va abaixar els braços ràpidament. Els gols van quedar molt repartits, però cal esmentar el pòquer de gols del Patrick.

La setmana que ve l’equip viatja cap a Lleida, a la sempre difícil pista d’Alcoletge

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues 14 – 3 O.C. La Sentiu

Nos visitaba La Sentiu, equipo de Lleida recién ascendido y que ya pasó por la categoría hace dos años. Un equipo que se mueve por la zona baja y es un rival duro y difícil en su feudo. De todas maneras, sabíamos que cuando juegan de visitantes bajan su rendimiento y sus registros y queríamos aprovecharlo.

La semana ha sido difícil; Yago caía lesionado, estará un mes de baja y se suma a la baja de Luca. Arturo por motivos personales también decidió dejar el equipo.

Sólo valía ganar y recuperar sensaciones y confianza, que llegó finalmente a base de goles. El partido no tuvo mucha historia ya que en los primeros 6 minutos quedó sentenciado con un parcial de 5-0.

En el ecuador de la primera parte, un exceso de confianza y una pequeña pájara hacía que el rival se metiera en el partido con dos goles, pero no fue más que un espejismo y tras una jugada de estrategia llegaría el 6-2 con el que se llegó al descanso.

La segunda parte siguió el mismo guión, los goles caían uno tras otro ante un rival que bajó los brazos rápidamente. Los goles quedaron muy repartidos, pero cabe mencionar el poker de goles de Patrick.

La semana que viene el equipo viaja hacia Lleida, a la siempre difícil pista de Alcoletge.

Volver arriba