Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

C.F.S. Esparraguera 3-2 A.E. Penya Esplugues

Afrontàvem el partit amb les baixes de Tamayo, Lucca i Oriol.
Un partit que arribava després d’una aturada en la competició, però que l’equip l’afrontava amb molt d’optimisme i confiança després d’una bona setmana d’entrenaments.

Una primera part on Esparreguera va estar per damunt el nostre a nivell d’intensitat, i on van tenir la iniciativa en el joc, ja que Esplugues a causa del relliscós que estava el parquet, va decidir ficar-se en mitja pista, buscant un joc més de transició que posicional.

Una mala combinació dels nostres jugadors faria que David Valles es quedés davant del nostre porter Marc i aconseguís batre-li per a pujar el 1-0. El partit seguia pels mateixos rumbs, Esparreguera portant la iniciativa i Esplugues intentant adaptar-se al partit i a la superfície sense molt d’èxit.
A 1 minut per a arribar al descans, Bogues, en una jugada d’estratègia pujava l’empat al marcador. Amb aquest gol es va arribar al descans amb resultat de 1a1.

En la segona part va canviar el guió i Esplugues va pujar la línia defensiva, incrementant la intensitat i les ocasions, però l’una després de l’altra aquestes ocasions no eren ben finalitzades i qui perdona ho acaba pagant. Després d’una bona jugada individual, Carles Canton faria pujar el 2-1. Encara quedaven 15 minuts per a poder donar la volta al marcador, l’equip el va intentar en tot moment, però en unes ocasions la falta de fortuna i en unes altres el seu porter Artur feien que el gol no arribés.
A 7 minuts per al final després de posar-nos a jugar de 5 cometem una fallada en la passada i Valles va fer pujar el 3-1.

L’equip el va seguir intentat i Patrick aconseguiria el 3-2 a 3 minuts per al final. Els últims 3 minuts Esparreguera va estar desconcertat i a un minut del final arribo un penalty a favor per a poder empatar el partit, però Artur amb una bona actuació va parar la pena màxima.

L’últim minut l’equip el va intentar però sense èxit i el resultat final va ser 3-2.

Resultat difícil d’assimilar pel minut final; l’equip queda molt tocat però ara només queda aixecar-nos i aconseguir els 3 punts dissabte que ve.

_____________________________________________________________________________________________________________________

C.F.S. Esparraguera 3-2 A.E. Penya Esplugues

Afrontábamos el partido con las bajas de Tamayo, Luca y Oriol.
Un partido que llegaba tras un parón en la competición, pero que el equipo lo afrontaba con mucho optimismo y confianza tras una buena semana de entrenamientos.

Una primera parte donde Esparraguera estuvo por encima nuestro a nivel de intensidad, y donde tuvieron la iniciativa en el juego, ya que Esplugues debido a lo resbaladizo que estaba el parquet, decidió meterse en media pista, buscando un juego más de transición que posicional.

Una mala combinación de nuestros jugadores haría que David Valles se quedara delante de nuestro portero Marc y consiguiese batirle para subir el 1-0. El partido seguía por los mismos derroteros, Esparraguera llevando la iniciativa y Esplugues intentando adaptarse al partido y a la superficie sin mucho éxito.

A 1 minuto para llegar al descanso, Lindes, en una jugada de estrategia subía el empate al marcador. Con este gol se llegó al descanso con resultado de 1a1.

En la segunda parte cambió el guión y Esplugues subió la línea defensiva, incrementando la intensidad y las ocasiones, pero una tras otra estas ocasiones no eran bien finalizadas y quien perdona lo acaba pagando. Tras una buena jugada individual, Carles Canton haría subir el 2-1. Aún quedaban 15 minutos para poder dar la vuelta al marcador, el equipo lo intentó en todo momento, pero en unas ocasiones la falta de fortuna y en otras su portero Artur hacían que el gol no llegara.

A 7 minutos para el final tras ponernos a jugar de 5 cometemos un fallo en el pase y Valles hizo subir el 3-1.

El equipo lo siguió intentado y Patrick lograría el 3-2 a 3 minutos para el final. Los últimos 3 minutos Esparraguera estuvo desconcertado y a un minuto del final llego un penalty a favor para poder empatar el partido, pero Artur con una buena actuación paró la pena máxima.

El último minuto el equipo lo intentó pero sin éxito y el resultado final fue 3-2.

Resultado difícil de asimilar por el minuto final; el equipo queda muy tocado pero ahora sólo queda levantarnos y conseguir los 3 puntos el próximo sábado.

Volver arriba