Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. Penya Esplugues 4 – 1 F.S. Olesa

Ens visitava un dels ascendits a la categoria, un equip que està fent un bon inici de campionat, posicionat actualment a la zona còmode de la taula.

Aquesta jornada comptàvem amb les baixes de Luca i Yago per lesió i Tamayo per motius laborals. L’equip arribava amb la moral pels núvols després de l’últim partit contra Molins, però una vegada més va mostrar la seva pitjor cara.

Una primera part desastrosa, amb només quatre xuts entre dels tres pals, un bagatge molt pobre per un equip que vol estar a la zona alta. Va ser una primera part plena d’errors individuals i un d’aquests errors va propiciar el gol visitant. La resta de la primera part va seguir la mateixa tònica, molts errors individuals, poca intensitat defensiva i poca profunditat en l’atac. Molts moviments de jugadors buscant l’estat de gràcia d’algun d’ells, però la reacció de tots era nul•la.

Amb 0-1 vam arribar al descans.

La segona part va començar amb una mica més d’intensitat i de profunditat en atac, però cometent els mateixos errors. Aquesta vegada sota pals gaudíem d’un gran Jose que a la porteria va decidir tirar-se l’equip a l’esquena i ho va aconseguir; tot sol amb les seves parades i il•lusió va aconseguir transmetre a l’equip les ganes de guanyar.

Aquesta reacció va arribar aviat; Guille, Gerard, Arturo i Lindes li van donar la volta al marcador en només 3 minuts. Els últims deu minuts van ser amb molt de joc de 5 tot i que no es va aconseguir alterar el resultat.

Ara ve un cap de setmana d’aturada, que ha de servir per recuperar jugadors lesionats i reflexionar.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues 4 – 1 F.S. Olesa

Nos visitaba uno de los recién ascendidos, un equipo que está haciendo un buen inicio de campeonato, posicionado actualmente en mitad de la tabla.

Esta jornada contábamos con las bajas de Luca y Yago por lesión y Tamayo por motivos laborales. El equipo llegaba con la moral por las nubes después del último partido contra Molins, pero una vez más mostró su peor cara.

Una primera parte desastrosa, con sólo 4 chuts entre de los 3 palos, un pobre bagaje para un equipo que quiere estar en la parte alta. Fue una primera parte llena de errores individuales y uno de esos errores propició el gol visitante. El resto de la primera parte siguió la misma tónica, muchos errores individuales, poca intensidad defensiva y poca profundidad en el ataque. Muchos movimientos de jugadores buscando el estado de gracia de alguno de ellos, pero la reacción de todos era nula.

Con 0 a 1 se llegó al descanso.

La segunda parte empezó con algo más de intensidad y de profundidad en ataque, pero cometiendo los mismos errores. Esta vez bajo palos estaba un gran Jose que debajo de la portería decidió echarse el equipo a la espalda y lo consiguió, él solo con sus paradas e ilusión consiguió transmitir al equipo las ganas de ganar.

Esa reacción llegó pronto; Guille, Gerard, Arturo y Lindes le dieron la vuelta al marcador en apenas 3 minutos. Los últimos diez minutos fueron con mucho juego de 5 y no se consiguió alterar el resultado.

Ahora viene un fin de semana de parón, que debe servir para recuperar jugadores lesionados y reflexionar.

Volver arriba