Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

Santpedor C.E.F.S. 3 – A.E. Penya Esplugues 5

Partit trampa davant d’un equip recentment ascendit i classificat en la part baixa de la classificació.
Afrontàvem el partit amb molta confiança després de 3 victòries seguides i amb les baixes de Suárez i Guille.
L’equip començava molt concentrat , amb bona circulació de pilota i una defensa molt intensa a mitja pista. Als pocs minuts, un robatori de Lindes va assistir a Raul Sánchez que amb una bona definició aconsegueix pujar el 0 a 1. Bons minuts del Penya Esplugues però sense transformar en gol fins a l’equador de la 1 part després d’una bona jugada col·lectiva. Macarron aconsegueix pujar el 0 a 2 donant tranquil·litat a l’equip, aquesta tranquil·litat s’acabo transformant en relaxació i a un minut del descans un error individual en la sortida de pressió fa pujar l’1 a 2 amb el qual ens aniríem al descans.
Gens mes començar la segona part, Santpedor aconsegueix el 2 a 2 en un joc d’estratègia.
Moments crítics per a l’equip, on vam saber treure el la roba de treball i després d’un robatori de pilota pugem al 2 a 3 , obra de Sergi.
Moments de moltes alternatives en el joc on una bona transició aconseguim fer el 2 a 4 obra de Javier Tamayo. L’equip va seguir treballant i va anar a per el partit fent pujar el 2 a 5 obra de Bogues. A la recta final, Santpedor amb joc de 5 faria pujar el 3 a 5 definitiu.
Propera setmana tornarem a jugar fora , en la pista de Torredembarra , on intentarem seguir amb la dinàmica positiva i intentar aconseguir una nova victòria.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Santpedor C.E.F.S. 3  – A.E. Penya Esplugues 5

Partido trampa ante un equipo recién ascendido y clasificado en la parte baja de la clasificación.
Afrontábamos el partido con mucha confianza después de 3 victorias seguidas y con las bajas de Suárez y Guille.
El equipo empezaba muy concentrado , con buena circulación de balón y una defensa muy intensa a media pista.A los pocos minutos un robo de Lindes asiste a Raul Sánchez que con una buena definición consigue subir el 0 a 1. Buenos minutos del Penya Esplugues pero sin transformar en gol hasta el ecuador de la 1 parte tras una buena jugada colectiva. Macarron consigue subir el 0 a 2 dando tranquilidad al equipo, dicha tranquilidad se acabo transformando en relajación y a un minuto del descanso un error individual en la salida de presión hace subir el 1 a 2 con el que nos iríamos al descanso.
Nada mas empezar la segunda parte, Santpedor consigue el 2 a 2 en un juego de estrategia.
Momentos críticos para el equipo, donde supimos sacar el mono de trabajo y tras un robo de balón subimos al 2 a 3 , obra de Sergi.
Momentos de muchas alternativas en el juego donde una buena transición conseguimos hacer el 2 a 4 obra de Javier Tamayo. El equipo siguió trabajando y fue a por el partido haciendo subir el 2 a 5 obra de Lindes. En la recta final, Santpedor con juego de 5 haría subir el 3 a 5 definitivo.
Próxima semana volveremos a jugar fuera , en la pista de Torredembarra , donde intentaremos seguir con la dinámica positiva e intentar conseguir una nueva victoria.
Volver arriba