Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

Torredembarra C.F.S. 2-7 A.E. Penya Esplugues: 3 Punts que ens donen el liderat.

Una setmana rodona on tots els equips de la part alta es van deixar punts i on vam saber aprofitar aquestes ensopegades dels nostres equips rivals.
Partit trampal disputat el dissabte tant per l’horari, el desplaçament, com per les baixes (5 en total), però l’equip va saber reposar-se a tantes adversitats i aconseguir els 3 punts.
Una primera part còmoda quant a marcador, ja aconseguim marxar-nos amb l’1 a 4 al descans. Molt incòmoda en joc, no vam saber portar el ritme del partit ni controlar-ho , solament una gran efectivitat dels nostres homes faria poder desenganxar-nos en el marcador amb gols de: Alex, Javi, Maca i Sergi.
Després del descans i les oportunes correccions, l’equip va saber tenir la intensitat i concentració necessària i poder controlar el partit amb possessions llargues ,l’equip va saber rematar el partit i posar-se amb 1 a 7 que seria definitiu.
En la part final amb certa relaxació arribaria el definitiu 2 a 7.
Ara toca gaudir i valorar el bon moment de l’equip.
Propera setmana tenim partit davant Barnasants una de les revelacions de la lliga i que serà un partit molt complicat.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Torredembarra C.F.S. 2-7 A.E. Penya Esplugues: 3 Puntos que nos dan el liderato.

Una semana redonda donde todos los equipos de la parte alta se dejaron puntos y donde supimos aprovechar esos tropiezos de nuestros equipos rivales.
Partido trampa el disputado el sábado tanto por el horario, el desplazamiento, como por las bajas(5 en total), pero el equipo supo reponerse a tantas adversidades y conseguir los 3 puntos.
Una primera parte cómoda en cuanto a marcador, ya conseguimos marcharnos con el 1 a 4 al descanso. Muy incómoda en juego, no supimos llevar el ritmo del partido ni controlarlo , solo una gran efectividad de nuestros hombres haría poder despegarnos en el marcador con goles de: Alex, Javi, Maca y Sergi.
Tras el descanso y las oportunas correcciones, el equipo supo tener la intensidad y concentración necesaria y poder controlar el partido con posesiones largas ,el equipo supo rematar el partido y ponerse con 1 a 7 que sería definitivo.
En la parte final con cierta relajación llegaría el definitivo 2 a 7.
Ahora toca disfrutar y valorar el buen momento del equipo.
Próxima semana tenemos partido ante Barnasants una de las revelaciones de la liga y que será un partido muy complicado.

Volver arriba