Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. Penya Esplugues 9 – 3 Alcoletge C.F.S. : Ens visitava el tercer classificat en un moment dolç de l’equip tant de joc com de resultats.

Equip local amb molt ritme i intentant fer un joc de desgast físic enfocat a la 2 part .
Alcoletge va decidir esperar en mitja pista i esperar l’error local,després d’una mala defensa arribaria el primerenc gol d’Alcoletge,però duraria poc l’alegria ja que en el mateix minut Aldo, d’acció individual faria pujar les taules.
De nou Alcoletge aconseguiria posar-se davant del marcador després d’un error individual amb perduda de pilota, però l’equip pletórico de confiança aconseguiria donar-li la volta al marcador amb un bon joc col·lectiu i arribar al descans amb un 3 a 2 amb dos gols de Macarron
Segona part tindria mateix guió, Alcoltge esperant en mitja pista un error en l’elaboració d’Esplugues, però l’equip va estar molt seriós i amb pocs dubtes en el seu joc.
Ràpidament arribaria el 4 a 2 d’una bona jugada d’estratègia i a continuació el 5 a 2 amb joc de 5, a partir d’aquest moment i amb Alcoletge apostant pel joc de 5 , el partit es va tornar boig fins a a arribar el definitiu 9 a 3.
Una setmana mes l’equip segueix capdavanter, propera setmana no hi haurà competició a causa de l’aturada de lliga.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues 9 – 3 Alcoletge C.F.S. «A»: Nos visitaba el tercer clasificado en un momento dulce del equipo tanto de juego como de resultados.

Equipo local con mucho ritmo e intentando hacer un juego de desgaste físico enfocado a la 2 parte .
Alcoletge decidió esperar en media pista y esperar el error local,tras una mala defensa llegaría el temprano gol de Alcoletge,pero duraría poco la alegría ya que en el mismo minuto Aldo, de acción individual haría subir las tablas.
De nuevo Alcoletge conseguiría ponerse delante del marcador tras un error individual con perdida de balón, pero el equipo pletórico de confianza conseguiría darle la vuelta al marcador con un buen juego colectivo y llegar al descanso con un 3 a 2 con dos goles de Macarron
Segunda parte tendría mismo guión, Alcoltge esperando en media pista un error en la elaboración de Esplugues, pero el equipo estuvo muy serio y con pocas dudas en su juego.
Rápidamente llegaría el 4 a 2 de una buena jugada de estrategia y a continuación el 5 a 2 con juego de 5, a partir de ese momento y con Alcoletge apostando por el juego de 5 , el partido se volvió loco hasta a llegar el definitivo 9 a 3.
Una semana mas el equipo sigue líder, próxima semana no habrá competición debido al parón liguero.

Volver arriba