Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

Sant Esteve Sesrovires F.S.C. 2 – 5 A.E. Penya Esplugues

Afrontàvem el partit amb molta confiança després de 7 victòries consecutives, però en una pista molt complicada on vam perdre temporada passada. Sant Esteve Sesrovires F.S.C. «A», un equip que després del fitxatge de Fouad ha anat de menys a més.A la baixa de Xavi Lindes s’unia la baixa d’última hora de Sergi, dues baixes molt importants ja que són dos jugadors amb molta experiència i que ens donen molt equilibri.

La Penya Esplugues va sortir a intentar anul·lar a Fouad, el jugador més desequilibrant de la categoria i va decidir fer-li una defensa mixta que va sortir a la perfecció. Als pocs minuts Macarron, el pichichi de la lliga, feia pujar el 0 a 1 després d’una jugada d’estratègia.El partit seguiria les mateixes lleres, l’equip local buscant individualitats del seu jugador. Molt ben neutralitzats per la defensa mixta de l’Aldo, la Penya Esplugues arribant una vegada i una altra amb molt de perill però sense convertir-les en gol. Així s’arribaria al descans.

Després de la represa, la Penya Esplugues va sortir amb molta relaxació i en 4 minuts, el Sant Esteve donaria la volta a marcador amb un 2 a 1 després de dues fallades defensives al que el míster va decidir parar i demanar un temps mort. Va demanar pujar intensitat i concentració, l’equip va saber acatar ordres i va tornar a posar-se el mico de treball i donar la volta al marcador amb gols del Macarron i del Tamayo.

Recta final,el  Sant Esteve se la va jugar amb joc de 5, una bona defensa va fer pujar el 2 a 5 definitiu i aconseguir la 8a victòria consecutiva i seguir lideris.

En la pròxima jornada ens visitarà Andorra , un rival molt complicat.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Sant Esteve Sesrovires F.S.C. 2 – 5 A.E. Penya Esplugues

Afrontábamos el partido con mucha confianza después de 7 victorias consecutivas, pero en una pista muy complicada donde perdimos temporada pasada. Sant Esteve Sesrovires F.S.C. «A», un equipo que tras el fichaje de Fouad ha ido de menos a más.A la baja de Xavi Lindes se unía la baja de última hora de Sergi, dos bajas muy importantes ya que son dos jugadores con mucha experiencia y que nos dan mucho equilibrio.

La Penya Esplugues salió a intentar anular a Fouad, el jugador más desequilibrante de la categoría y decidió hacerle una defensa mixta que salió a la perfección. A los pocos minutos Macarron, el pichichi de la liga, hacía subir el 0 a 1 tras una jugada de estrategia.El partido seguiría los mismos cauces, el equipo local buscando individualidades de su jugador. Muy bien neutralizados por la defensa mixta de Aldo, la Penya Esplugues llegando una y otra vez con mucho peligro pero sin convertirlas en gol. Así se llegaría al descanso.

Tras la reanudación, la Penya Esplugues salió con mucha relajación y en 4 minutos, Sant Esteve daría la vuelta a marcador con un 2 a 1 tras dos fallos defensivos a lo que el míster decidió parar y pedir un tiempo muerto. Pidió subir intensidad y concentración, el equipo supo acatar ordenes y volvió a ponerse el mono de trabajo y dar la vuelta al marcador con goles de Macarron y de Tamayo.

Recta final, Sant Esteve se la jugó con juego de 5, una buena defensa hizo subir el 2 a 5 definitivo y conseguir la 8ª victoria consecutiva y seguir lideres.

En la próxima jornada nos visitará Andorra , un rival muy complicado.

Volver arriba