Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

F.S. Linyola 5 – 5 A.E. Penya Esplugues

Primer partit de l’any en una de les pistes més difícils de la categoria, tant per les dimensions de la pista, com el desplaçament i la qualitat de l’equip a totes aquestes adversitats. Calia sumar 4 baixes importants i convocatòria de jugadors sense estar al 100% físicament.
Començava el partit molt bé amb una bona jugada col·lectiva amb gol d’Alex , a partir d’aquest moment l’equip local es va fer amb el domini del joc i en dos errors individuals aconseguirien donar la volta al marcador i posar-se 2 a1.
La Penya Esplugues decidia posar-se a jugar amb joc de 5 per a intentar tallar el ritme local, però novament una fallada individual faria pujar el 3 a 1.
A escassos segons per a arribar al descans un gol de Tamayo d’estratègia faria pujar el 3 a 2 amb el qual s’arribaria al descans.
La 2a part, l’equip notària les baixes i el desgast físic i Linyola en tot just en 5 minuts aconseguiria anar-se en el marcador amb un 5 a 2.
Llavors arribaria la gran reacció, a 13 minuts per a finalitzar el cos tècnic va decidir jugar-se totes les seves opcions amb el joc de 5 , dos gols seguits de Macarron i un de Bogues a 2 minuts per a finalitzar farien pujar el definitiu 5 a 5.
1 punt que sap a glòria.
La setmana que ve ens visita el 2n classificat, un partit vital per a intentar allunyar a un dels nostres rivals directes.

_____________________________________________________________________________________________________________________

F.S. Linyola 5 – 5 A.E. Penya Esplugues

Primer partido del año en una de las pistas más difíciles de la categoría, tanto por las dimensiones de la pista, como el desplazamiento y la calidad del equipo a todas esas adversidades. Había que sumar 4 bajas importantes y convocatoria de jugadores sin estar al 100% físicamente.
Empezaba el partido muy bien con una buena jugada colectiva con gol de Alex , a partir de ese momento el equipo local se hizo con el dominio del juego y en dos errores individuales conseguirían dar la vuelta al marcador y ponerse 2 a1.
La Penya Esplugues decidía ponerse a jugar con juego de 5 para intentar cortar el ritmo local, pero nuevamente un fallo individual haría subir el 3 a 1.
A escasos segundos para llegar al descanso un gol de Tamayo de estrategia haría subir el 3 a 2 con el que se llegaría al descanso.
La 2ª parte, el equipo notaria las bajas y el desgaste físico y Linyola en apenas en 5 minutos lograría irse en el marcador con un 5 a 2.
Entonces llegaría la gran reacción, a 13 minutos para finalizar el cuerpo técnico decidió jugarse todas sus opciones con el juego de 5 , dos goles seguidos de Macarron y uno de Lindes a 2 minutos para finalizar harían subir el definitivo 5 a 5.
1 punto que sabe a gloria.
La semana que viene nos visita el 2º clasificado, un partido vital para intentar alejar a uno de nuestros rivales directos.

Volver arriba