Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. Penya Esplugues 7 – 1 C.F.S. Molins 99

Important i contundent victòria de l’equip contra el quart classificat. Una victòria que elimina a un possible rival i que ens acosta a l’objectiu.

El partit començava amb molt de respecte per part dels dos equips, rivals que estaven molt estudiats i que es coneixien perfectament, així que hi havia poc marge per sorprendre.

Partit sense moltes ocasions fins al minut 10 on una errada en la sortida de pressió de Molins i una bona definició de Patrick feia pujar el 1-0

El partit seguiria igual, molt defensiu malgrat que els dos equips defensava en tres quarts de pista, fins que a falta de 2 minuts per arribar a l’descans, l’aparició d’un gran Gerard, anotant dos gols consecutius, faria pujar el 3-0, que serviria per donar una certa tranquil·litat als locals i generant grans dubtes a l’equip visitant.

A falta de 2 segons per al descans Patrick faria pujar el 4-0, un gol psicològic que faria molt de mal a Molins.

Una segona part amb iniciativa en el joc per part de Molins i Esplugues vivint de renda per la gran avantatge que portaven al marcador, sentint-se molt còmode en la defensa i en la sortida de pressió.

En una d’aquestes sortides de pressió, després d’una bona jugada d’equip, arribaria el 5-0 que va sentenciar el partit.

Després d’una jugada d’estratègia arribaria el 5-1, però l’alegria i esperances de l’equip visitant durarien poc, ja que després d’una jugada de córner, l’Oriol aconseguiria el 6-1.

Minuts finals sense clar domini per cap equip i en una genialitat l’Alex va fer el definitiu 7-1.

És una victòria important que elimina a un rival directe per la lluita pels play-off.

Ara afrontem una setmana de descans que ens ha de servir per desconnectar i carregar piles.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues 7 – 1 C.F.S. Molins 99

Importante y conduntete victoria contra el cuarto clasificado. Una victoria que elimina a un posible rival y que nos acerca al objetivo.

Partido que empezaba con mucho respeto por parte de ambos equipos, rivales que estaban muy estudiados y que se conocían perfectamente, así que había poco margen para sorprender.

Partido sin muchas ocasiones hasta el minuto 10 donde un error en la salida de presión de Molins y una buena definición de Patrick hacía subir el 1-0

El partido seguiria igual, muy defensivo pese a que los dos equipos defendía en tres cuartos de pista, hasta que a 2 minutos para llegar al descanso, la aparición de un gran Gerard, anotando dos goles consecutivos, haría subir el 3-0 dando cierta tranquilidad y generando grandes dudas al equipo visitante.

A falta de 2 segundos para el descanso Patrick haría subir el 4-0,un gol psicológico que haría mucho daño a Molins.

Una segunda parte con iniciativa en el juego por parte de Molins y Esplugues viviendo de renta por la gran ventaja que llevaban en el marcador, sintiéndose muy cómodo en la defensa y en la salida de presion.

En una de esas salidas de presión, tras una buena jugada de equipo, llegaría el 5-0 que sentenció el partido.

Tras una jugada de estrategia llegaría el 5-1, pero la alegría y esperanzas del equipo visitante durarían poco, ya que tras una jugada de corner, Oriol conseguiria el 6-1.

Minutos finales sin claro dominio por ningún equipo, en una genialidad Alex hizo el definitivo 7-1.

Es una victoria importante que elimina a un rival directo por la lucha por los playoff.

Ahora afrontamos una semana de descanso que nos debe servir para desconectar y cargar pilas.

Volver arriba