Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

C.C.R. Castelldefels 5-8 A.E. Penya Esplugues

Pluja de gols en el pavelló de Can Roca; partit boig amb molts canvis en el marcador.

Començava el partit amb el plus de saber que els nostres dos perseguidors havien tingut sengles burxades i que podíem allunyar-los d’ells en la classificació.

El partit començava amb l’equip molt endollat i als pocs segons, després d’una jugada individual d’Alex arribaria el 0-1. Després del gol arribaria certa relaxació i després d’una fallada garrafal en una pèrdua d’últim, arribaria l’empat.

Però l’equip no s’ensorraria i ràpidament després d’un  corner, Aldo faria pujar el 1-2.

Després del gol, uns minuts amb molts dubtes, sense tenir el control de la pilota ni la intensitat necessària.

Però quan es mastegava l’empat, un gran gol de Lindes faria pujar el 1-3, que semblava que donaria certa tranquil·litat.

Però l’equip rival, igual que va fer en l’anada, no es va ensorrar i va aconseguir aixecar el partit, marcant 3 gols en tot just 8 minuts aconseguint arribar al descans amb 4-3.

Una primera meitat molt dolenta, sense cap mena d’intensitat, amb moltes fallades individuals en els gols, i únicament salvats per 3 guspires individuals.

Era clar que si volíem donar-li la volta al marcador l’equip havia de canviar la seva cara, i posar-se el mico de treball.

Així va ser, en tot just 2 minuts,  aconseguim donar-li la volta al marcador amb dos gols de dos nois de la casa, Alex i Gerard.

L’equip en lloc de conformar-se va seguir com a jornades anteriors demostrant molta fam i en tot just 4 minuts amb gols de Patrick i de Luca que tornava a la que va ser la seva casa, posava un contundent 4-7.

Pesi al vendaval que es va veure sotmès Castelldefels, després d’una jugada d’estratègia i una altra fallada individual en la marca faria pujar un 5-7, que en cap moment va inquietar als visitants.

Minuts finals on CCR ho va intentar amb joc de 5 sense cap èxit, i on Alex faria pujar el definitiu 5-8 i aconseguir el seu hat trick particular.

L’equip continua amb la seva dinàmica positiva collint 13 partits consecutius sense perdre.

La pròxima jornada ens visita Molins, equip que va en 4 posició i que ja va aconseguir guanyar al líder la setmana passada.

_____________________________________________________________________________________________________________________

C.C.R. Castelldefels 5-8 A.E. Penya Esplugues

Lluvia de goles en el pabellón de Can Roca; partido loco con muchos cambios en el marcador.


Empezaba el partido con el plus de saber que nuestros dos perseguidores habían tenido sendos pinchazos y que podíamos alejarlos de ellos en la clasificación.

El partido empezaba con el equipo muy enchufado y a los pocos segundos, tras una jugada individual de Alex llegaría el 0-1. Tras el gol llegaría cierta relajación y tras un fallo garrafal en una pérdida de último, llegaría el empate.

Pero el equipo no se vendría abajo y rápidamente tras un corner, Aldo haría subir el 1-2.

Tras el gol, unos minutos con muchas dudas, sin tener el control del balón ni la intensidad necesaria.

Pero cuando se masticaba el empate, un gran gol de Lindes haría subir el 1-3, que parecía que daría cierta tranquilidad.

Pero el equipo rival, igual que hizo en la ida, no se vino abajo y consiguió levantar el partido, marcando 3 goles en apenas 8 minutos consiguiendo llegar al descanso con 4-3.

Una primera mitad muy mala, sin ningún tipo de intensidad, con muchos fallos individuales en los goles, y únicamente salvados por 3 chispazos individuales.

Estaba claro que si queríamos darle la vuelta al marcador el equipo debía cambiar su cara, y ponerse el mono de trabajo.

Así fue, en apenas 2 minutos,  conseguimos darle la vuelta al marcador con dos goles de dos chicos de la casa, Alex y Gerard.

El equipo en lugar de conformarse siguió como jornadas anteriores demostrando mucha hambre y en apenas 4 minutos con goles de Patrick y de Luca que volvía a la que fue su casa, ponía un contundente 4-7.

Pese al vendaval que se vio sometido Castelldefels, tras una jugada de estrategia y otro fallo individual en la marca haría subir un 5-7, que en ningún momento inquietó a los visitantes.

Minutos finales donde CCR lo intentó con juego de 5 sin ningún éxito, y donde Alex haría subir el definitivo 5-8 y lograr su hat trick particular.

El equipo continúa con su dinámica positiva cosechando 13 partidos consecutivos sin perder.

La próxima jornada nos visita Molins, equipo que va en 4 posición y que ya consiguió ganar al líder la semana pasada.

Volver arriba