Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. Penya Esplugues 3 – 0 F.S. Sant Sadurní

Partit molt difícil, a causa de les nombroses i importants baixes amb les que afrontàvem el partit i davant un rival que sempre ens crea grans problemes i que ens havia aconseguit guanyar a la primera volta.

El partit començava amb molta igualtat tot i la diferència que hi ha a la classificació. Un equip visitant sense cap complex i tutejant al segon classificat, fent que Esplugues no se sentís a gust en cap moment de el partit.

El primer gol arribaria als 10 minuts després d’una nova jugada amb pivot i gol de l’Aldo. Amb aquest gol s’arribaria a la mitja part.

La segona part Esplugues va anar a intentar sentenciar el partit però sense gaire èxit. Sant Sadurní arribava amb perill, a comptagotes, però quan arribava, ho feia amb molt de perill.

El simple fet de tenir una renda d’un sol gol feia pensar que en qualsevol moment podia arribar el gol visitant.

A només 6 minuts per finalitzar el partit, una bona jugada de l’Alejandro, amb una bona assistència al Luca, faria pujar el 2-0, donant certa tranquil·litat.

Ja a la recta final, amb el Sant Sadurní intentat remuntar amb joc de 5 sense gaire èxit i després d’una bona defensa, arribaria el 3-0 definitiu, obra de Patrick.

Setmana rodona en la qual, després de la punxada de Les Corts, ens posem a 1 punt del líder.

La setmana que ens toca visitar la difícil pista d’un històric, ens espera el CCR Castelldefels, que ja va aconseguir llevar-nos punts en la primera volta.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues 3 – 0 F.S.  Sant Sadurní

Partido muy difícil, debido a las numerosas e importantes bajas con las que afrontábamos el partido y ante un rival que siempre nos crea grandes problemas y que nos había conseguido ganar en la primera vuelta.

El partido empezaba con mucha igualdad pese a la diferencia que hay en la clasificación. Un equipo visitante sin ningún complejo y tuteando al segundo clasificado, haciendo que Esplugues no se sintiera a gusto en ningún momento del partido.

El primer gol llegaría a los 10 minutos tras una nueva jugada con pivot y gol de Aldo. Con este gol se llegaría al descanso.

La segunda parte Esplugues fue a intentar sentenciar el partido pero sin mucho éxito. Sant Sadurní llegaba con peligro a cuentagotas, pero cuando llegaba, lo hacía con mucho peligro.

El simple hecho de tener una renta de un solo gol hacía pensar y peligrar que en cualquier momento podía llegar el gol visitante.

A sólo 6 minutos para finalizar el partido, una buena jugada de Alejando con una buena asistencia a Lucas haría subir el 2-0, dando cierta tranquilidad.

Ya en la recta final, Sant Sadurní intentado remontar con juego de 5 sin mucho éxito y tras una buena defensa llegaría el 3-0 definitivo, obra de Patrick.

Semana redonda en la que, tras el pinchazo del líder, nos ponemos a 1 punto del líder.

La próxima semana nos toca visitar la difícil pista de un histórico, nos espera CCR Castelldefels que ya consiguió quitarnos puntos en la primera vuelta.

Volver arriba