Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

F.S. Solsona 3 – 5 A.E. Penya Esplugues

Partit boig el viscut ahir a Solsona, un partit controlat des del principi i que en els minuts finals, per excés de relaxació, vam veure perillar el resultat.

Tal com teníem previst ens van trobar amb un equip ultradefensiu, que es va limitar a defensar a 15 metres i a esperar els errors visitants, en una pista que relliscava i en la qual mai ens vam poder sentir còmodes.

L’equip tenia la possessió un cop rere l’altre, amb molta profunditat i moltes ocasions; als 2 minuts i després d’una bona jugada Lindes, a passada d’Aldo, vam fer el 0-1.

El partit seguia igual, amb prou feines hi havia ocasions locals; en aquest context, en una jugada ràpida i amb l’Alex molt viu traient un corner ràpid vam aconseguir el 0-2 obra de l’Alejandro.

A escassos 8 segons per arribar a la mitja part i després d’una paral·lela, Luca ens donaria un avantatge de 0-3 amb el qual s’arribaria a la mitja part.

A la segona part vam tenir menys profunditat i ocasions però seguint el mateix guió de la primera part, Solsona poc ambiciós seguia esperant a 15 metres, tot i el 0-3.

Després d’una falta i una genialitat de l’Alex arribaria el 0-4.

A falta de 7 minuts pel final i després de no poder transformar una superioritat de 4 contra 3 arrel de l’expulsió del seu capità, l’equip es va transformar negativament arribant 3 gols seguits de Solsona, veient perillar els 3 punts.

Ja en els segons finals quan jugava Solsona de 5 i Esplugues defensava l’escàs marge del marcador, arribaria el definitiu 3-5, obra de l’Alejandro.

En definitiva, vam saber patir per endur-nos els 3 punts i encadenar 10 partits sense perdre.

Ara toca gaudir de la copa; jugarem dimarts a les 21:15 contra Les Corts a Les Moreres.

_____________________________________________________________________________________________________________________

F.S. Solsona 3 – 5 A.E. Penya Esplugues

Partido loco el vivido ayer en Solsona, un partido controlado desde el principio y que en los minutos finales por exceso de relajación vimos peligrar el resultado.

Tal como teníamos previsto nos encontramos con un equipo ultradefensivo que se limitó a defender a 15 metros y a esperar el fallo visitante, en una pista muy resbaladiza en la cual nunca nos pudimos sentir cómodos.

El equipo tenía la posesión una y otra vez, con mucha profundidad y muchas ocasiones; a los 2 minutos y tras una buena jugada Lindes a pase de Aldo hicimos 0-1.

El partido seguiría igual, con apenas ocasiones locales, en una jugada rápida y con Alex muy vivo sacando un corner rápido logramos el 0-2 obra de Alejandro.

A escasos 8 segundos para llegar al descanso y tras una paralela Luca nos daría una ventaja de 0-3 con el que se llegaría al descanso.

La segunda parte tuvimos menos profundidad y ocasiones pero siguiendo el mismo quion de la primera parte, Solsona poco ambicioso seguía esperando a 15 metros pese al 0-3.

Tras una falta y una genialidad de Alex llegaría el 0-4.

A falta de 7 minutos para el final y tras no poder transformar una superioridad de 4 para 3 tras la expulsión de su capitán, el equipo se transformó negativamente llegando 3 goles seguidos de Solsona, viendo peligrar los 3 puntos.

Ya en los segundos finales jugando Solsona de 5 y Esplugues defendiendo, llegaría el definitivo 3-5, obra de Alejandro.

En definitiva, supimos sufrir para llevarnos los 3 puntos y encadenamos 10 partidos sin perder.

Ara toca disfrutar de la copa; jugaremos el martes a las 21:15 contra Les Corts en Les Moreres.

Volver arriba