Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. Penya Esplugues 8 – F.S. Amposta 2 

La Penya rebia a un recentment ascendit amb molta necessitat de puntuar. Esdevenia la tònica de les últimes setmanes: un alt percentatge de possessió, un rival que esperava en mitja pista sense voler la pilota i sortint a la contra, molta ansietat i mala finalització per part dels nostres. Tot això els va portar a un escàs 2 a 1 al descans.

A la segona part, la Penya va sortir molt disposada a no cometre els errors del passat i aviat es va arribar a un 4 a 1 al marcador que va donar molta tranquil·litat. A partir d’aquest moment, un partit boig ple de contraatacs, va arribar al seu final amb un 8 a 2.

Volem destacar el repartiment dels gols locals on, per 8 dianes, van arribar a marcar fins a 7 jugadors diferents.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. Penya Esplugues 8 – F.S. Amposta 2 

La Penya recibía a un recién ascendido con mucha necesidad de puntuar. Acontecía la tónica de las últimas semanas: un alto porcentaje de posesión, un rival que esperaba en media pista sin querer el balón y saliendo a la contra, mucha ansiedad y mala finalización por parte de los nuestros. Todo ello les llevó a un escaso 2 a 1 al descanso.

En la segunda parte, la Penya salió muy dispuesta a no cometer los errores del pasado y pronto se llegó a un 4 a 1 al marcador que dio mucha tranquilidad. A partir de ese momento, un partido loco lleno de contraataques, llegó a su final con un 8 a 2.

Queremos destacar el reparto de los goles locales donde, para 8 dianas, llegaron a marcar hasta 7 jugadores diferentes.

Volver arriba