Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení Copa De Catalunya || Crónica Del Sénior Femenino Copa De Catalunya

Crònica del Sènior Femení Copa de Catalunya || Crónica del Sénior Femenino Copa de Catalunya

L’A.E. Penya Esplugues, campiona de la Copa Catalunya sènior femenina de futbol sala

(FCF)-. L’A.E. Penya Esplugues s’ha proclamat per quarta vegada consecutiva campiona de la Copa Catalunya Sènior femenina de futbol sala. El conjunt de Robert Caneda ha guanyat per un contundent 0-4 davant el Mecanoviga Eixample, portant la batuta i el ritme del partit en tot moment. La gran qualitat del conjunt de Primera Divisió ha estat determinant per la gran final de la Copa Catalunya Sènior femenina de futbol sala.

El partit ha començat amb l’A.E. Penya Esplugues tenint la possessió de la pilota, fent gala de l’etiqueta de superior a la prèvia de la gran final. El Mecanoviga Eixample ha sabut defensar amb intensitat les envestides de l’Esplugues i ha gaudit de la primera ocasió clara del partit, quan Lydia Abellán ha estavellat la pilota al pal.

El partit ha canviat amb l’entrada de la capitana de l’A.E. Penya Esplugues, Berta Velasco, a la pista del Pavelló Sabadell Nord. I és que a la primera pilota que ha tocat, l’ha enviat al fons de les malles. Ha estat al minut 7 quan ha rebut la pilota, ha realitzat un canvi de ritme imparable i ha definit de forma magistral a la sortida de Laia Jordan.

Sense temps de reacció, ha arribat el segon. A la sortida d’un córner, Arantxa Medina amb un fort xut, ha col·locat el 0-2 a l’electrònic. Aquesta diana ha omplert de moral a les vigents campiones que han mantingut la possessió de la pilota. I així, ha arribat el tercer. Altre cop a la sortida d’un córner, Pilar Ribes ha rematat sense marca al segon pal per marcar el 0-3 quan faltaven 4 minuts pel descans.

A la represa la tònica ha estat la mateixa. Possessió de l’A.E. Penya Esplugues i verticalitat i contraatacs del Mecanoviga Eixample. El conjunt de Robert Caneda ha mostrat la seva superioritat però les noies de Pep Antoni Roig, esperonades pels centenars d’aficionats, no han deixat mai de lluitar. Tot i això, el gol ha arribat per part de les campiones. 

Pilar Ribes ha marcat el seu segon gol al compte particular després d’aprofitar una gran assistència d’Arantxa Medina i aquesta, ha desaprofitat el 0-5 errant un llançament de 10 metres. Així doncs, l’A.E. Penya Esplugues s’ha proclamat campiona de la Copa Catalunya femenina de futbol sala per quarta vegada consecutiva.

En l’entrega de trofeus, la regidora d’esports de Sabadell, Laura Reyes, ha donat el plat de subcampiones al Mecanoviga Eixample; mentre que el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, ha lliurat la copa de campiones a l’A.E. Penya Esplugues. A la final també hi ha assistit el president de l’FCF, Joan Soteras; el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, Jose Miguel Calle; el vicepresident de l’A.E. Penya Esplugues, Juan Carlos Hueto, i el president del C.F.S. Eixample, Adrià Muixí, entre altres.

Fitxa tècnica:

Mecanoviga Eixample: Carlota Cobo, Emma Cardoner, Mar Garcia, Laura Piera, Carlota Ferrer, Nahia Jaussi, Nuria Cervera, Laia Jordan, Sara Garcia, Sara Carrera, Celeste Benet i Lydia Abellán.

Penya Esplugues: Anna Muniesa, Alexandra Giró, Marta Collado, Irina Godó, Arantxa Medina, Estefanía Jémez, Cèlia Catà, Marta González, Berta Velasco, Pilar Ribes, Marta Luján, Laura Oliva, Isabel García i Nerea Vilalta.

Col·legiats: Ivan López i Brian Torquemada (àrbitres). Juan José Calvo (3r àrbitre). Anabel Labaila (àrbitre assistent). Cartolines grogues: Marta Collado i Nerea Vilalta (Penya Esplugues)

Pavelló Nord (Sabadell). 1.000 espectadors.

Gols:

0-1, min.7 Berta Velasco

0-2, min.8 Arantxa Medina

0-3, min16 Pilar Ribes

0-4, min 27 Pilar Ribes

(Fotos: FCF)
 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La A.E. Penya Esplugues, campeona de la Copa Catalunya sénior femenina de fútbol sala

(FCF)-. La A.E. Penya Esplugues se ha proclamado por cuarta vez consecutiva campeona de la Copa Catalunya senior femenina de fútbol sala. El conjunto de Robert Caneda ha ganado por un contundente 0-4 ante el Mecanoviga Eixample, llevando la batuta y el ritmo del partido en todo momento. La gran calidad del conjunto de Primera División ha sido determinante para la gran final de la Copa Catalunya senior femenina de fútbol sala.

El partido ha comenzado con la AE Penya Esplugues teniendo la posesión del balón, haciendo gala de la etiqueta de superior a la previa de la gran final. El Mecanoviga Eixample ha sabido defender con intensidad las embestidas del Esplugues y ha disfrutado de la primera ocasión clara del partido, cuando Lydia Abellán ha estrellado el balón al palo.

El partido ha cambiado con la entrada de la capitana del A.E. Penya Esplugues, Berta Velasco, en la pista del Pabellón Sabadell Nord. Y es que en el primer balón que ha tocado, lo ha enviado al fondo de las mallas. Ha sido en el minuto 7 cuando ha recibido el balón, ha realizado un cambio de ritmo imparable y ha definido de forma magistral sobre la salida de Laia Jordan.

Sin tiempo de reacción, ha llegado el segundo. A la salida de un córner, Arantxa Medina con un fuerte disparo, ha colocado el 0-2 en el electrónico. Esta diana ha llenado de moral a las vigentes campeonas que han mantenido la posesión del balón. Y así, ha llegado el tercero. De nuevo a la salida de un córner, Pilar Ribes remató sin marca en el segundo palo para marcar el 0-3 a falta de 4 minutos para el descanso.

En la reanudación la tónica ha sido la misma. Posesión de la A.E. Penya Esplugues y verticalidad y contraataques del Mecanoviga Eixample. El conjunto de Robert Caneda ha mostrado su superioridad pero las chicas de Pep Antoni Roig, espoleadas por los cientos de aficionados, no han dejado de luchar. Sin embargo, el gol ha llegado por parte de las campeonas.

Pilar Ribes ha marcado su segundo gol en la cuenta particular tras aprovechar una gran asistencia de Arantxa Medina y esta, desperdició el 0-5 errando un lanzamiento de 10 metros. Así pues, la A.E. Penya Esplugues se ha proclamado campeona de la Copa Catalunya femenina de fútbol sala por cuarta vez consecutiva.

En la entrega de trofeos, la concejala de deportes de Sabadell, Laura Reyes, ha dado el plato de subcampeonas al Mecanoviga Eixample; mientras que el director del Consejo Catalán del Deporte, Antoni Reig, ha entregado la copa de campeonas al A.E. Penya Esplugues. A la final también ha asistido el presidente de la FCF, Joan Soteras; el director de la Liga Catalana de Fútbol Sala de la Federación Catalana de Fútbol, ​​Jose Miguel Calle; el vicepresidente de la A.E. Penya Esplugues, Juan Carlos Hueto, y el presidente del C.F.S. Eixample, Adrià Muixí, entre otros.

Ficha técnica:

Mecanoviga Eixample: Carlota Cobo, Emma Cardoner, Mar Garcia, Laura Piera, Carlota Ferrer, Nahia Jaussen, Nuria Cervera, Laia Jordan, Sara García, Sara Carrera, Celeste Benet y Lydia Abellán.

Penya Esplugues: Anna Muniesa, Alexandra Giró, Marta Collado, Irina Godó, Arantxa Medina, Estefanía Jémez, Cèlia Catà, Marta González, Berta Velasco, Pilar Ribes, Marta Luján, Laura Oliva, Isabel García y Nerea Vilalta.

Colegiados: Ivan López y Brian Torquemada (árbitros). Juan José Calvo (3º árbitro). Anabel Labaila (árbitro asistente). Cartulinas amarillas: Marta Collado y Nerea Vilalta (Penya Esplugues)

Pabellón Nord (Sabadell). 1.000 espectadores.

Goles:

0-1, min.7 Berta Velasco

0-2, min.8 Arantxa Medina

0-3, min16 Pilar Ribes

0-4, min 27 Pilar Ribes

(Fotos: FCF)

Volver arriba