Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues venç (1-5) el Majadahonda i queda a dos punts del líder

(ACFSF).- La Penya Esplugues va remuntar i es va imposar amb claredat a la segona part a domicili a un Majadahonda, que va buscar l’heroica amb el joc de cinc en el tram final del partit.

El xoc començava de forma equilibrada, amb un conjunt català més dominador, davant un conjunt madrileny que optava per sorprendre a la contra i esperar a pista pròpia. El Majadahonda aconseguia fructificar en gol un robatori de pilota a mitja pista per mediació de Cels als cinc minuts de partit.

La Penya intentava refer-se ràpidament del gol local però la seva falta d’encert en el primer acte va resultar decisiva perquè se n’anés al descans amb desavantatge.

Al minut de la represa, Arantxa a la sortida d’un córner igualava el partit. La Penya es feia amb la maneta del joc, però el Majadahonda no li perdia la cara a l’envit amb una doble línia defensiva amb la qual aconseguia mantenir la seva porteria fora de perill.

Dos gols en sengles minuts de les catalanes, el primer de Marta de los Riscos, culminant una contra un per un, i un altre d’Estela, penalitzant una pèrdua de pilota local, engegaven a rodar les esperances de les del Majadahonda que es veien obligades a jugar de cinc en els últims compassos.

La Penya amb dos darrers gols d’Estela i de Berta Velasco, traient partit de les imprecisions locals, aconseguia tancar la victòria visitant per un clar 1 a 5.

Fitxa tècnica:

Majadahonda: Helen; Sheila, Marta Mateo, Coral i Andrea (cinc inicial). També van jugar: Cels, Elena, Yaiza, Chili, Mónica i Anita Duque.

Penya Esplugues: Muniesa; Estela, Laura Oliva, Cèlia Catà i Marta de los Riscos (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Iris, Arantxa, Berta Velasco, Pilar i Zoe.

Col·legiats: Alonso Abada i Villa Anguita del col·legi madrileny. Sense amonestacions.

Pavelló La Granadilla. Al voltant de 100 espectadors.

Gols:

1-0, min. 5 Cels

1-1, min. 21 Arantxa

1-2, min. 33 Marta de los Riscos

1-3, min. 34 Estela

1-4, min. 37 Estela

1-5, min. 38 Berta Velasco

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues vence (1-5) al Majadahonda y queda a dos puntos del líder

(ACFSF).- La Penya Esplugues remontó y se impuso con claridad en la segunda parte a domicilio a un Majadahonda, que buscó la heroica con el juego de cinco en el tramo final del partido.

El choque comenzaba de forma equilibrada, con un conjunto catalán más dominador, ante un conjunto madrileño que optaba por sorprender a la contra y esperar en cancha propia. El Majadahonda conseguía fructificar en gol un robo de balón en media pista por mediación de Cels a los cinco minutos de partido.

La Penya intentaba rehacerse rápidamente del gol local pero su falta de acierto en el primer acto resultó decisiva para que se marchara al descanso en desventaja.

Al minuto de la reanudación, Arantxa a la salida de un córner igualaba el partido. La Penya se hacía con la manija del juego, pero el Majadahonda no le perdía la cara al envite con una doble línea defensiva con la que conseguía mantener su portería a salvo.

Dos goles en otros tantos minutos de las catalanas, el primero de Marta de los Riscos, culminando una contra uno para uno, y otro de Estela, penalizando una pérdida de balón local, daban al traste con las esperanzas majariegas que se veían obligadas a jugar de cinco en los últimos compases.

La Penya con dos postreros goles de Estela y de Berta Velasco, sacando partido de las imprecisiones locales, conseguía cerrar la victoria visitante por un claro 1 a 5.

Ficha técnica:

Majadahonda: Helen; Sheila, Marta Mateo, Coral y Andrea (quinteto inicial). También jugaron: Cels, Elena, Yaiza, Chili, Mónica y Anita Duque.

Penya Esplugues: Muniesa; Estela, Laura Oliva, Cèlia Catà y Marta de los Riscos (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Iris, Arantxa, Berta Velasco, Pilar y Zoe.

Colegiados: Alonso Abada y Villa Anguita del colegio madrileño. Sin amonestaciones.

Pabellón La Granadilla. Alrededor de 100 espectadores.

Goles:

1-0, min. 5 Cels

1-1, min. 21 Arantxa

1-2, min. 33 Marta de los Riscos

1-3, min. 34 Estela

1-4, min. 37 Estela

1-5, min. 38 Berta Velasco

Volver arriba