Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

CRÒNICA: La Penya Esplugues confirma el seu bon inici amb la victòria (1-6) davant el Sala Zaragoza

(ACFSF) .- Tercera victòria consecutiva de la Penya Esplugues que li permet mantenir-se com a colíder de la Primera divisió després de superar per 6 a 1 a domicili a un Sala Zaragoza que no va aprofitar les seves ocasions per ficar-se en el partit.

El xoc començava amb un cert equilibri sobre la pista que s’encarregava de trencar Zoe a la sortida d’una jugada d’estratègia en una falta als 7’ de joc. Minuts més tard, Cèlia posava el 0 a 2. Va tenir ocasions el conjunt aragonès per retallar distàncies, però es trobava amb la seva falta d’encert i amb un nou gol en contra al límit del descans, obra de Pilar de nou en una jugada d’estratègia a la sortida d’un servei de banda.

S’espavilava a la represa el Sala Zaragoza, que va disposar de diverses ocasions, entre les quals un mà a mà i diversos xuts llunyans de perill, fins que Lioba aconseguia amb un d’aquests xuts  retallar distàncies en el 26’.

Dos gols consecutius de la Penya, un obra de Zoe, després d’una fallada de la defensa saragossana, i un altre de Marta de los Riscos, en un mà a mà, permetien a les espluguines encarrilar el partit. Malgrat l’empenta local, en els instants finals seria Pilar a passada de Berta Velasco qui donaria el cop de gràcia al partit amb el definitiu 1-6.

Fitxa tècnica:

Sala Zaragoza: Rebeca; Tània, Jéssica, Sarah i Laura Boix (cinc inicial). També van jugar: Marta, Rapha, Rocío, Lioba i Yarie (segona portera).

Penya Esplugues: Nerea; Estela, Arantxa, Cèlia Catà i Laura Oliva, (cinc inicial). També van jugar: Berta, Riscos, Pilar Ribes, Zoe i Iris.

Col·legiats: Aranda Pérez i Ainza Barrreras del col·legi aragonès. Van rebre cartolina groga Jéssica i Sarah a la Sala Zaragoza i Estela a la Penya Esplugues.

Pavelló Municipal La Granja. Davant prop de 350 espectadors.

Gols:

0-1, min. 7 Zoe

0-2, min. 11 Cèlia

0-3, min. 19 Pilar

1-3, min. 26 Lioba

1-4, min. 32 Zoe

1-5, min. 33 Marta de los Riscos

1-6, min. 39 Pilar

(Foto: @SalaZaragoza)

______________________________________________________________________________________________________________________

CRÓNICA: La Penya Esplugues confirma su buen inicio con la victoria (1-6) ante el Sala Zaragoza

(ACFSF).- Tercera victoria consecutiva de la Penya Esplugues que le permite mantenerse como colíder de la Primera división tras superar por 6 a 1 a domicilio a un Sala Zaragoza que no aprovechó sus ocasiones para meterse en el partido.

El choque comenzaba con cierto equilibrio sobre la cancha que se encargaba de romper Zoe a la salida de una jugada de estrategia en una falta a los 7’ de juego. Minutos más tarde, Cèlia ponía el 0 a 2. Tuvo ocasiones el conjunto maño para recortar distancias, pero se encontraba con su falta de acierto y con un nuevo tanto en contra al filo del descanso, obra de Pilar de nuevo en una jugada de estrategia a la salida de un saque de banda.

Espabilaba en la reanudación el Sala Zaragoza, que dispuso de varias ocasiones, entre ellas un mano a mano y varios disparos lejanos de peligro, hasta que Lioba conseguía con uno de ellos recortar distancias en el 26’.

Dos goles consecutivos de la Penya, uno obra de Zoe, tras un fallo de la zaga zaragozana, y otro de Marta de los Riscos, en un mano a mano, permitían a las espluguenses encarrilar el partido. A pesar del empuje local, en los instantes finales sería Pilar a pase de Berta Velasco quién le pondría la puntilla al partido con el definitivo 1-6.

Ficha técnica:

Sala Zaragoza: Rebeca; Tania, Jéssica, Sarah y Laura Boix (quinteto inicial). También jugaron, Marta, Rapha, Rocío, Lioba y Yarie (segunda portera).

Penya Esplugues: Nerea; Estela, Arantxa, Cèlia Catà y Laura Oliva, (quinteto inicial). También jugaron, Berta, Riscos, Pilar Ribes, Zoe i Iris.

Colegiados: Aranda Pérez y Ainza Barrreras del colegio aragonés. Recibieron cartulina amarilla Jéssica y Sarah en el Sala Zaragoza y Estela en la Penya Esplugues.

Pabellón Municipal La Granja. Ante cerca de 350 espectadores.

Goles:

0-1, min. 7 Zoe

0-2, min. 11 Cèlia

0-3, min. 19 Pilar

1-3, min. 26 Lioba

1-4, min. 32 Zoe

1-5, min. 33 Marta de los Riscos

1-6, min. 39 Pilar

(Foto: @SalaZaragoza)

Volver arriba