Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues s’imposa (5-4) al FSF Móstoles amb un gol in extremis de Berta Velasco

(ACFSF).- La Penya Esplugues segueix amb la seva immaculada ratxa de victòries consecutives, quatre de quatre, després d’imposar-se in extremis amb un gol de Berta Velasco al FSF Móstoles per 5 a 4, en un partit molt equilibrat amb alternatives en el marcador i múltiples arribades de perill.

El xoc començava amb dos equips buscant amb afany la porteria rival fins que en dos minuts, el Móstoles obria forat amb sengles gols de Desi, a la sortida d’un córner, i de Celia resolent un aldarull a l’àrea.

Reaccionava el conjunt català pujant la intensitat en la seva pressió fins a retallar distàncies amb un gol de Cèlia Catà a la sortida d’un córner. Poc després la mateixa protagonista en un potent rematada centrada igualava el partit deixant al descans l’empat a dos.

Poc després de la represa, Laura Oliva amb una potent rematada a l’escaire, després d’una pilota repel·lida per Silvia a xut de la mateixa Laura Oliva avançava per primera vegada al conjunt local. No trigaria a igualar de nou l’envit el conjunt de Móstoles, per mediació d’Alicia Benete que treia partit d’un error defensiu local. Abans de la mitjania del període, de nou Alícia Benete en gran jugada personal, regatejant a una defensora i a la portera local pujava al lluminós el 3 a 4.

Amb tot perdut i a set minuts del final la Penya optava pel joc de cinc. En una bona jugada en estàtic les locals igualaven el xoc amb el tercer gol de Cèlia Catà. En el tram final de l’envit unes i altres es van bolcar a la recerca del gol de la victòria, que acabaria trobant la Penya Esplugues per mediació de Berta Velasco en una jugada en combinació amb Estela anotant gairebé amb el temps complert.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia Catà, Estela, Laura Oliva i Arantxa, (cinc inicial). També van jugar: Berta, Zoe, Iris, Pilar Ribes i Marta de los Riscos.

Móstoles: Silvia; Alicia Benete, Patri Chamorro, Shiori i Inma (cinc inicial). També van jugar: Tania, Celia, Desi, Rocío i Carmen Alonso.

Col·legiats, Alejandro López i Fernando López del col·legi català. Van rebre cartolina groga: Cèlia Catà i Pilar a la Penya Esplugues i Carmen al Móstoles.

CEM Les Moreres. Uns 700 espectadors. Les jugadores van fer el passadís a Anna Muniesa i Sílvia, porteres de la Penya Esplugues i el FSF Móstoles, per la medalla de bronze en els Jocs Olímpics de la Joventut a Buenos Aires.

Gols:

0-1, min. 7 Desi

0-2, min. 8 Celia

1-2, min. 11 Cèlia Catà

2-2, min. 15 Cèlia Catà

3-2, min. 22 Laura Oliva

3-3, min. 24 Alicia Benete

3-4, min. 29 Alicia Benete

4-4, min. 35 Cèlia Catà

5-4, min. 39 Berta Velasco

____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se impone (5-4) al Móstoles con un gol in extremis de Berta Velasco

(ACFSF).- La Penya Esplugues sigue con su inmaculada racha de victorias consecutivas, cuatro de cuatro, tras imponerse in extremis con un gol de Berta Velasco al Móstoles por 5 a 4, en un partido muy equilibrado con alternativas en el marcador y múltiples llegadas de peligro.

El choque comenzaba con dos equipos buscando con ahínco la portería rival hasta que en dos minutos, el Móstoles abría hueco con sendos goles de Desi, a la salida de un córner, y de Celia resolviendo un barullo en el área.

Reaccionaba el conjunto catalán subiendo la intensidad en su presión hasta recortar distancias con un gol de Cèlia Catà a la salida de un córner. Poco después la misma protagonista en un potente remate centrado igualaba el partido dejando al descanso el empate a dos.

Al poco de la reanudación, Laura Oliva con un potente remate a la escuadra, tras balón repelido por Silvia a disparo de la propia Laura Oliva adelantaba por primera vez al conjunto local. No tardaría en igualar de nuevo el envite el conjunto mostoleño, por mediación de Alicia Benete que sacaba partido de un error defensivo local. Antes de la medianía del período, de nuevo Alicia Benete en gran jugada personal, regateando a una defensora y a la cancerbera local subía al luminoso el 3 a 4.

Con todo perdido y a siete minutos del final la Penya optaba por el juego de cinco. En una buena jugada en estático las locales igualaban el choque con el tercer tanto de Cèlia Catà. En el tramo final del envite unas y otras se volcaron en busca del gol de la victoria, que acabaría encontrando la Penya Esplugues por mediación de Berta Velasco en una jugada en combinación con Estela anotando casi con el tiempo cumplido.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia Catà, Estela, Laura Oliva y Arantxa, (quinteto inicial). También jugaron: Berta, Zoe, Iris, Pilar Ribes y Marta de los Riscos.

Móstoles: Silvia; Alicia Benete, Patri Chamorro, Shiori e Inma (quinteto inicial). También jugaron: Tania, Celia, Desi, Rocío y Carmen Alonso.

Colegiados, Alejandro López y Fernando López del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla: Celia y Pilar en la Penya Esplugues y Carmen en el Móstoles.

CEM Les Moreres. Unos 700 espectadores. Las jugadoras hicieron el pasillo a Anna Muniesa y Silvia, cancerberas de la Penya Esplugues y Móstoles, por la medalla de bronce en los Juegos Olímpicos de la Juventud en Buenos Aires.

Goles:

0-1, min. 7 Desi

0-2, min. 8 Celia

1-2, min. 11 Cèlia Catà

2-2, min. 15 Cèlia Catà

3-2, min. 22 Laura Oliva

3-3, min. 24 Alicia Benete

3-4, min. 29 Alicia Benete

4-4, min. 35 Cèlia Catà

5-4, min. 39 Berta Velasco

Volver arriba