Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues manté el pols amb una golejada (2-7) davant el Guadalcacín

(ACFSF) .- La Penya Esplugues continua amb el seu punt dolç sumant la seva cinquena victòria consecutiva després de golejar per 7 a 2 a domicili a un Guadalcacín que no es va mostrar còmode sobre la pista en cap moment. Les catalanes d’inici es feien amb la maneta del joc, però no aconseguien superar la doble línia defensiva d’un Guadalcacín molt esforçat en tasques defensives.

Als deu minuts, una pilota robada a la primera línia de pressió servia a Estela per posar el 0 a 1. Quatre més tard, una badada de les de Jerez traient la pilota des del darrere habilitava Arantxa per pujar el 0 a 2 i a poc del descans, sense que les locals tinguessin ocasions clares per retallar distàncies, Pilar interceptava una passada per posar el 0 a 3.

Al minut de la represa, Laura Oliva recollia un rebuig de la portera per marcar a porteria buida. I en una ràpida contra Berta Velasco anotava el 0 a 5. El Guadalcacín va intentar estirar les seves línies, però no trobava la manera de desbaratar el domini visitant fins que Chihiro culminava una bona contra local per posar el 1 a 5.

A la meitat del període, la Penya en una bona jugada d’equip pujava l’1 a 6 al lluminós per mediació d’Estela. Amb tot perdut, el Guadalcacín optava pel joc de cinc. Iris a la sortida d’un servei de banda botat per Berta Velasco posava l’1 a 7 i ja en l’últim minut, les locals maquillaven el resultat amb gol de Natalia culminant una contra.

Fitxa tècnica:

Guadalcacín FS: Sandra; Chihiro, Ali, Ogalla i Sara (cinc inicial). També van jugar: Desi, Luci, Trini, Natalia, Pepa, Carla i Ayala.

Penya Esplugues: Muni; Arantxa, Iris, Estela i Cèlia Catà (cinc inicial). També van jugar: Berta, Laura Oliva, Marta de los Riscos, Zoe i Pilar Ribes.

Col·legiats: Javier Estrada i David Romero, del col·legi de Cadis. Van rebre cartolina groga Ogalla i l’encarregat de material al Guadalcacín, i Marta de los Riscos a la Penya Espluges. Tant Guadalcacín com Penya Esplugues van mostrar la seva disconformitat amb el fet que els col·legiats exigissin que la portera jugadora jugués amb la samarreta oficial de l’equip, en no haver rebut presumptament cap comunicat per part del Comitè.

Pavelló Municipal. Davant més de 150 espectadors.

Gols:

0-1, min. 10 Estela

0-2, min. 14 Arantxa

0-3, min. 18 Pilar

0-4, min. 21 Laura Oliva

0-5, min. 25 Berta Velasco

1-5, min. 27 Chihiro

1-6, min. 30 Estela

1-7, min. 38 Iris

2-7, min. 40 Natalia

____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues mantiene el pulso con una goleada (2-7) ante el Guadalcacín

(ACFSF).- La Penya Esplugues sigue de dulce sumando su quinta victoria consecutiva tras golear por 7 a 2 a domicilio a un Guadalcacín que no se mostró cómodo sobre la cancha en ningún momento. Las catalanas de inicio se hacían con la manija del juego, pero no conseguían superar la doble línea defensiva de un Guadalcacín muy esforzado en labores defensivas.

A los diez minutos, un robo de balón en primera línea de presión servía a Estela para poner el 0 a 1. Cuatro más tarde, un despiste de las jerezanas sacando el balón desde atrás habilitaba a Arantxa para subir el 0 a 2 y al filo del descanso, sin que las locales tuvieran ocasiones claras para recortar distancias, Pilar interceptaba un pase para poner el 0 a 3.

Al minuto de la reanudación, Laura Oliva recogía un rechazo de la portera para marcar a portería vacía. Y en una rápida contra Berta Velasco anotaba el 0 a 5. El Guadalcacín intentó estirar sus líneas, pero no encontraba la forma de desbaratar el dominio visitante hasta que Chihiro culminaba una buena contra local para poner el 1 a 5.

En la medianía del período, la Penya en una buena jugada de equipo subía el 1 a 6 al luminoso por mediación de Estela. Con todo perdido, el Guadalcacín optaba por el juego de cinco. Iris a la salida de un saque de banda botado por Berta Velasco ponía el 1 a 7 y ya en el último minuto, las locales maquillaban el resultado con gol de Natalia culminando una contra.

Ficha técnica:

Guadalcacín FS: Sandra; Chihiro, Ali, Ogalla y Sara (quinteto inicial). También jugaron: Desi, Luci, Trini, Natalia, Pepa, Carla y Ayala.

Penya Esplugues: Muni; Arantxa, Iris, Estela y Cèlia Catà (quinteto inicial). También jugaron: Berta, Laura Oliva, Marta de los Riscos, Zoe y Pilar Ribes.

Colegiados: Javier Estrada y David Romero, del colegio de Cádiz. Recibieron cartulina amarilla Ogalla y el encargado de material en el Guadalcacín, y Marta de los Riscos en la Penya Espluges. Tanto Guadalcacín como Penya Esplugues mostraron su disconformidad con el hecho de que los colegiados exigieran que la portera jugadora jugara con la camiseta oficial del equipo, al no haber recibido presuntamente ningún comunicado por parte del Comité.

Pabellón Municipal. Ante más de 150 espectadores.

Goles:

0-1, min. 10 Estela

0-2, min. 14 Arantxa

0-3, min. 18 Pilar

0-4, min. 21 Laura Oliva

0-5, min. 25 Berta Velasco

1-5, min. 27 Chihiro

1-6, min. 30 Estela

1-7, min. 38 Iris

2-7, min. 40 Natalia

Volver arriba