Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues obté un valuós empat (1-1) jugant de tu a tu al Jimbee Roldán

(ACFSF) .- Amb pressió alta començava la imbatuda Penya Esplugues davant un Jimbee Roldán que no s’arrugava inicialment a l’empenta local, si bé les catalanes aconseguien plantar-se amb més perill sobre l’àrea rival. Als vuit minuts de joc, en una ràpida combinació ofensiva, les blanc-i-vermelles s’avançaven per mediació d’un gol de la seva capitana Berta Velasco, en jugada personal després de recolzar-se en una paret amb Marta de los Riscos, i superar des de la frontal de l’àrea a Etayo .

El conjunt roldanenc optava llavors per pujar la línia de pressió amb què les meloneres aconseguien passar a dominar el tempo del partit davant d’una Penya que fins al moment es mostrava més còmoda. El Jimbee aconseguia plantar-se amb gran perill davant la porteria local, on Nerea Vilalta s’erigia en el principal suport defensiu amb el seu bon fer sota pals. El primer acte finalitzava amb diverses ocasions per les visitants que no van trobar el camí del gol.

A la represa, el conjunt murcià intentava afegir intensitat a la seva pressió a la recerca de les primeres arribades de perill, entre elles una rematada rasa de Clara que treia la portera local. El pas dels minuts permetia a la Penya pujar les seves línies i equilibrar el desenvolupament del joc, davant un Jimbee que no aconseguia materialitzar en el gol de l’empat el seu domini.

A cinc minuts del final, Ángela Górriz feia les tasques de portera jugadora per al Jimbee. A escassos 23 segons del final del partit arribava l’empat, per mediació de Sara Navalón en jugada en estàtic amb el joc de cinc al segon pal, deixant al conjunt català amb la mel als llavis en els últims compassos de partit.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Marta de los Riscos, Berta Velasco, Zoe Juanes i Laura Oliva (cinc inicial). També van jugar: Arantxa Medina, Estela Cantero, Cèlia Catà, Pilar Ribes i Iris.

Roldán: Etayo; Ángela, Mayte Mateo, Consuelo i Sara Navalón (cinc inicial). També van jugar: Beth Carrasco, Alba Gandia, Mirian, Clara i Claudia Terrés.

Col·legiats: Miguel Moreno i Jordi Centeno, del col·legi català. Van rebre cartolina groga Ángela i Beth Carrasco al Jimbee Roldán.

CEM Les Moreres. Uns 300 espectadors. El partit va ser retransmès en directe per Esport3, de Televisió de Catalunya, i per la 7TV, la televisió regional de Múrcia.

Gols:

1-0, min. 8 Berta Velasco

1-1, min. 40 Sara Navalón

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

La Penya Esplugues obtiene un valioso empate (1-1) jugando de tú a tú al Jimbee Roldán.

(ACFSF).- Con presión alta empezaba la imbatida Penya Esplugues ante un Jimbee Roldán que no se arredraba inicialmente al empuje local, si bien las catalanas conseguían plantarse con ofensiva, las rojiblancas se adelantaban por mediación de un gol de su capitana Berta Velasco, en jugada personal tras apoyarse en pared con Marta de los Riscos, y superar desde la frontal del área a Etayo.

El conjunto roldanense opotaba entonces por subir la linea de presión con la que las meloneras conseguían pasar a dominar el tempo del partido ante una Penya que hasta el momento se mostraba más cómoda. El Jimbee conseguía plantarse con gran peligro ante la portería local, donde Nerea Vilalta se erigía en el principal sostén defensivo con su buen hacer bajo palos. El primer acto finalizaba con varias ocasiones para las visitantes que no encontraron el camino del gol.

En una reanudación, el conjunto murciano intentaba añadirle intensidad a su presión en busca de las primeras llegadas de peligro, entre ellas un remate de Clara raso que sacaba la cancerbera juego, ante un Jimbee que no lograba materializar en el tanto del empate su dominio.

A cinco minutos del final, Ángela Górriz hacía laboresde portera jugadora para el Jimbee. A escasos 23 segundos del final del partido llegaba el empate, por mediación de Sara Navalón en jugada en estático con el juego de cinco al segundo palo, dejando al conjunto catalán con la miel en loslabios en los últimos compases de partido.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Marta de los Riscos, Berta Velasco, Zoe Juanes y Laura Oliva(quinteto inicial). También Jugaron: Arantxa Medina, Estela Cantero, Cèlia Catà, Pilar Ribes e Iris.

Roldán: Etayo; Ángela, Mayte Mateo, Consuelo y Sara Navalón (quinteto inicial). También jugaron: Beth Carrasco, Alba Gandia, Mirian, Clara y Claudia Terrés.

Colegiados: Miguel Moreno y Jordi Centeno, del colegio catalán. Recibieron una tarjeta amarilla Ángela y Beth Carrasco en el Jimbee Roldán.

CEM Les Moreres. Unos 300 espectadores. El partido fue retransmitido en directo por Esport3,de Televisió de Catalunya, y por la 7tv. la televicón regional de Murcia.

Goles:

1-0, min. 8 Berta Velasco

1-1, min. 40 Sara Navalón

 

 

 

Volver arriba