Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

 La Penya Esplugues s’inclina (3-0) contra el Burela FS, líder invicte de la lliga.

(ACFSF).- Victòria del Pescados Rubén Burela sobre la Penya Espluges, fa tres jornades colíder amb les de Lugo, amb el que l’esquadra taronja referma el seu lideratge en solitari de Primera Divisió. El matx va començar amb un major control del tempo del partit per part de les locals, amb una esquadra catalana ben organitzada al darrere i disposada a sorprendre amb ràpides contres.

El primer gol del partit l’anotava Cristina al segon pal finalitzant una bona jugada amb centrada de la brasilera Dany. Poc després Pilar va tenir una ocasió clara per a les visitants per igualar el partit, però serien les de Lugo les que obririen forat amb un gol de Dany culminant una bona jugada d’equip i aprofitant una pilota solta a l’àrea visitant. La Penya va intentar pujar la intensitat en els compassos finals del primer acte però sense sort en la finalització.

La Penya va mantenir la seva gran intensitat en la pressió en la reanudació, equilibrant-se el desenvolupament del joc sobremanera. Després d’una doble ocasió, Cristina aconseguiria posar el 3 a 0 per a les gallegues, després d’un potent tret des de la frontal de l’àrea en jugada d’estratègia que colpejava en el cos de Cèlia. A cinc minuts de la conclusió les catalanes optaven pel joc de cinc en busca d’una reacció postrera que no arribaria després del bon fer local en tasques defensives per apuntar-se la seva setena victòria consecutiva.

Fitxa tècnica:

Pescados Rubén Burela FS: Ana Romero; Dany, Cristina, Cilene i Peque (cinc inicial). També van jugar Jenny, Luci, Alves i Lara Balseiro.

Penya Esplugues: Muni; Estela, Arantxa, Cèlia i Laura (cinc inicial). També van jugar Marta de los Riscos, Zoe, Pilar, Berta Velasco, Iris i Nerea (segona portera).

Col·legiats Feliz Otero i Novoa García del col·legi gallec. Van rebre targeta groga Cristina, Jenny i Dany al Burela, i Estela, Marta de los Riscos i Berta Velasco a la Penya Esplugues.

Pavelló de Vista Alegre. Uns 700 espectadors.

Gols:

1-0, min. 11 Cristina

2-0, min. 13 Dany

3-0, min. 33 Cristina

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se inclina (3-0) contra el Burela FS, líder invicto de la liga.

(ACFSF).- Victoria del Pescados Rubén Burela sobre la Penya Espluges, hace tres jornadas colíder con las lucenses, con lo que la escuadra naranja reafirma su liderato en solitario de Primera División. El choque comenzó con mayor control del tempo de partido por parte de las locales, con una escuadra catalana bien pertrechada atrás dispuesta a sorprender con veloces contras.

El primer tanto del partido lo anotaba Cristina al segundo palo finalizando una buena jugada y centro de la brasileña Dany. Poco después Pilar tuvo una ocasión clara para las visitantes para igualar el partido, pero serían las lucenses quienes abrirían hueco con un gol de Dany culminando una buena jugada de equipo y aprovechando un balón suelto en el área visitante. La Penya intentó subir la intensidad en los compases finales del primera acto pero sin suerte en la finalización.

La Penya mantuvo su gran intensidad en la presión en la reanudación, equilibrándose el desarrollo del juego sobremanera. Después de una doble ocasión, Cristina conseguiría poner el 3 a 0 para las gallegas, tras un potente disparo desde la frontal del área en jugada de estrategia, cuyo remate golpeaba en el cuerpo de Cèlia. A cinco minutos de la conclusión las catalanas optaban por el juego de cinco en busca de una postrera reacción que no llegaría tras el buen hacer local en tareas defensivas para apuntarse su séptima victoria consecutiva.

Ficha técnica:

Pescados Rubén Burela FS: Ana Romero; Dany, Cristina, Cilene y Peque (quinteto inicial). También jugaron, Jenny, Luci, Alves y Lara Balseiro.

Penya Esplugues: Muni; Estela, Arantxa, Cèlia y Laura (quinteto inicial). También jugaron, Marta de los Riscos, Zoe, Pilar, Berta Velasco, Iris y Nerea (segunda portera).

Colegiados, Feliz Otero y Novoa García del colegio gallego. Recibieron cartulina amarilla Cristina, Jenny y Dany en el Burela, y Estela, Marta de los Riscos y Berta Velasco en la Penya Esplugues.

Pabellón de Vista Alegre. Unos 700 espectadores.

Goles:

1-0, min. 11 Cristina

2-0, min. 13 Dany

3-0, min. 33 Cristina

Volver arriba