Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues pateix per batre per la mínima (3-2) a un Leganés que va acariciar la remuntada

(ACFSF) .- La Penya Esplugues va tornar al camí del triomf després d’imposar per un ajustat 3 a 2 al Leganés en un partit en què les visitants van apretar en el tram final a la recerca de l’empat.

D’inici la Penya Esplugues es feia amb el control del tempo de partit, davant d’un Leganés que optava per esperar a pista pròpia i tractar de sortir al contraatac. Els minuts transcorrien amb acostaments de perill per a ambdues esquadres fonamentalment amb xuts des de mitja distància però sense que ningú obrís el marcador.

Als catorze minuts, Arantxa anotava per al conjunt local amb un potent xut des de la frontal en jugada d’estratègia a la sortida d’un servei de córner. El segon gol arribava al límit del descans, obra de Laura aprofitant una errada en la sortida de pilota del Leganés.

A la represa l’esquadra pepinera va buscar augmentar la intensitat del seu joc i pressionar també la sortida de pilota de la Penya. El tercer gol de les catalanes el marcava de nou Arantxa després d’un robatori de pilota en primera línia de pressió en pista madrilenya.

Poc després, en una bona combinació ofensiva, ja amb el joc de cinc, Marina anotava el primer gol per al Leganés amb una rematada des de la frontal. Poc més tard arribava el 3 a 2 obra de Stone, culminant un robatori de pilota de Desi a primera línia de pressió.

En els compassos finals les visitants van intensificar la intensitat amb el joc de cinc a la recerca de l’empat, que a punt va estar d’arribar en una jugada d’estratègia polèmica en la qual després d’una rematada la pilota es passejava per la línia de gol, però el col·legiat reflectia en l’acta que la rematada havia estat amb la mà. A continuació, la Penya va disposar d’un llançament de deu metres que no aprofitava Laura per ampliar la seva renda, però ja sense temps perquè el Leganés pogués trobar la igualada en el partit.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia Catà. Laura Oliva, Berta Velasco i Marta de los Riscos (cinc inicial). També van jugar: Estela, Arantxa, Iris, Pilar i Zoe.

Leganés: Sandra; Chuli, Patri Montilla, Mali i Elisa (cinc inicial). També van jugar: Marina, Saki, Ampi, Bea Torija, Stone, Elena i Desi.

Col·legiats, Simón Benet i Joel García. Van rebre cartolina groga Estela a la Penya Esplugues i Desi i Sandra al Leganés.

CEM Les Moreres. Davant més de 150 espectadors.

Gols:

1-0, min. 14 Arantxa

2-0, min. 20 Laura

3-0, min. 29 Arantxa

3-1, min. 30 Marina

3-2, min. 35 Stone

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues sufre para batir por la mínima (3-2) a un Leganés que acarició la remontada

(ACFSF).- La Penya Esplugues regresó a la senda del triunfo tras imponerse por un apurado 3 a 2 al Leganés en un partido en el que las visitantes apretaron en el tramo final en busca del empate.

De inicio la Penya Esplugues se hacía con el control del tempo de partido, ante un Leganés que optaba por esperar en cancha propia y tratar de salir al contragolpe. Los minutos transcurrían con acercamientos de peligro para ambas escuadras fundamentalmente con disparos desde media distancia pero sin que nadie abriera el marcador.

A los catorce minutos, Arantxa anotaba para el conjunto local con un potente disparo desde la frontal en jugada de estrategia a la salida de un saque de esquina. El segundo gol llegaba al filo del descanso, obra de Laura aprovechando un error en la salida de balón del Leganés.

En la reanudación la escuadra pepinera buscó aumentar la intensidad de su juego y presionar también la salida de balón de la Penya. El tercer gol de las catalanas lo marcaba de nuevo Arantxa tras un robo de balón en primera línea de presión en cancha madrileña.

Poco después, en una buena combinación ofensiva, ya con el juego de cinco, Marina anotaba el primer gol para el Leganés con un remate desde la frontal. Poco más tarde llegaba el 3 a 2 obra de Stone, culminando un robo de balón de Desi en primera línea de presión.

En los compases finales las visitantes intensificaron la intensidad con el juego de cinco en busca del empate, que a punto estuvo de llegar en una jugada de estrategia polémica en la que tras un remate el balón se paseaba por la línea de gol, pero el colegiado reflejaba en el acta que el remate había sido con la mano. A renglón seguido, la Penya dispuso de un lanzamiento de diez metros que no aprovechaba Laura para ampliar su renta, pero ya sin tiempo para que el Leganés pudiera encontrar la igualada en el partido.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia Catà. Laura Oliva, Berta Velasco y Marta de los Riscos (quinteto inicial). También jugaron: Estela, Arantxa, Iris, Pilar y Zoe.

Leganés: Sandra; Chuli, Patri Montilla, Mali y Elisa (quinteto inicial). También jugaron: Marina, Saki, Ampi, Bea Torija, Stone, Elena y Desi.

Colegiados, Simón Benet y Joel García. Recibieron cartulina amarilla Estela en la Penya Esplugues y Desi y Sandra en el Leganés.

CEM Les Moreres. Ante más de 150 espectadores.

Goles:

1-0, min. 14 Arantxa

2-0, min. 20 Laura

3-0, min. 29 Arantxa

3-1, min. 30 Marina

3-2, min. 35 Stone

 

Volver arriba