Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

Cèlia dóna els tres punts a la Penya Esplugues (3-2) contra el Poio sobre la botzina

(ACFSF).- Amb un matiner gol de Cèlia als tres minuts de joc, la Penya Esplugues prenia les regnes del lluminós davant el Poio Pescamar, en una bona transició ofensiva de les catalanes culminada amb un potent xut enganxat al pal des de la frontal.

El gol va despertar el Poio Pescamar que va intentar equilibrar l’empenta local en els primers compassos de partit. Les pontevedreses optaven per afegir velocitat al seu joc i tractar de muntar veloços contraatacs.

Unes i altres es plantaven amb perill davant la porteria rival però sense encert en la finalització per modificar el resultat parcial. Les locals van prémer a la sortida de pilota rival al límit del descans, aconseguint mantenir al final del primer acte l’exigu 1 a 0 al seu favor.

A la represa el Poio va tenir d’inici diversos acostaments de perill per haver aconseguit la igualada, davant una Penya ben assentada a la pista que buscava escletxes per augmentar la seva renda. L’empat l’anotava en pròpia porta Iris en el seu intent de rebutjar un xut des de l’ala dreta de les visitants, després d’una veloç transició ofensiva del Poio.

Les locals pujaven la intensitat en la seva pressió a tres quarts de pista, dificultant la circulació de l’esquadra gallega. A la sortida d’un córner en jugada d’estratègia, el Poio voltejava el marcador amb un potent xut d’Iria.

A una mica més de tres minuts per al final, les locals optaven pel joc de cinc per tal de tractar de remuntar. De potent xut escorat amb l’atac de cinc en estàtic, Laura aconseguia la igualada.

En els últims compassos les locals semblaven més confiades en aconseguir la victòria i després de diversos avisos, a poc més d’un segon de la conclusió, anotaven el 3 a 2 per mediació de Cèlia culminant una bona contra catalana, que certificava la victòria local.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia Catà, Arantxa, Laura Oliva i Estela (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Iris, Marta de los Riscos, Berta Velasco, Pilar i Zoe.

Poio Pescamar: Silvia; Iria, Ceci, Dani Sousa i Ale de Paz (cinc inicial). També van jugar: Irene García, Irene, Jenny, Cárol i Jessi.

Col·legiats: Sergio i Roberto Mamolar, del col·legi català. Van rebre cartolina groga Cèlia i Marta de los Riscos a la Penya Esplugues, i Iria al Poio Pescamar.

CEM Les Moreres. Més de 100 espectadors.

Gols:

1-0, min. 3 Cèlia

1-1, min. 26 Iris (PP)

1-2, min. 35 Iria

2-2, min. 38 Laura

3-2, min. 40 Cèlia

_____________________________________________________________________________________________________________________

Cèlia da los tres puntos a la Penya Esplugues (3-2) contra el Poio sobre la bocina

(ACFSF).- Con un tempranero gol de Cèlia a los tres minutos de juego, la Penya Esplugues tomaba las riendas del luminoso ante el Poio Pescamar, en una buena transición ofensiva de las catalanas culminada con un potente disparo pegado al palo desde la frontal.

El gol despertó al Poio Pescamar que intentó equilibrar el empuje local en los primeros compases de partido. Las pontevedresas optaban por añadirle velocidad a su juego y tratar de montar veloces contragolpes.

Unas y otras se plantaban con peligro ante la portería rival pero sin acierto en la finalización para modificar el resultado parcial. Las locales apretaron en la salida de balón rival al filo del descanso, logrando mantener al término del primer acto el exiguo 1 a 0 a su favor.

En la reanudación el Poio tuvo de inicio varios acercamientos de peligro para haber logrado la igualada, ante una Penya bien asentada en la cancha que buscaba resquicios para aumentar su renta. El empate lo anotaba en propia meta Iris en su intento de despejar un chut desde el ala derecha de las visitantes, después de una veloz transición ofensiva del Poio.

Las locales subían la intensidad en su presión a tres cuartos de cancha, dificultando la circulación de la escuadra gallega. A la salida de un saque de esquina en jugada de estrategia, el Poio volteaba el marcador con un potente disparo de Iria.

A algo más de tres minutos para el final, las locales optaban por el juego de cinco con el fin de tratar de remontar. De potente disparo escorado con el ataque de cinco en estático, Laura conseguía la igualada.

En los últimos compases las locales parecían más confiadas en lograr la victoria y tras varios avisos, a poco más de un segundo de la conclusión, anotaban el 3 a 2 por mediación de Cèlia culminando una buena contra catalana, que certificaba la victoria local.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia Catà, Arantxa, Laura Oliva y Estela (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Iris, Marta de los Riscos, Berta Velasco, Pilar y Zoe.

Poio Pescamar: Silvia; Iria, Ceci, Dani Sousa y Ale de Paz (quinteto inicial). También jugaron: Irene García, Irene, Jenny, Cárol y Jessi.

Colegiados: Sergio y Roberto Mamolar, del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Cèlia y Marta de los Riscos en la Penya Esplugues, e Iria en el Poio Pescamar.

CEM Les Moreres. Más de 100 espectadores.

Goles:

1-0, min. 3 Cèlia

1-1, min. 26 Iris (PP)

1-2, min. 35 Iria

2-2, min. 38 Laura

3-2, min. 40 Cèlia

Volver arriba