Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení A | Crónica Del Sénior Femenino A

Crònica del Sènior Femení A | Crónica del Sénior Femenino A

CRÒNICA: La Penya Esplugues manté la vuitena plaça amb el seu triomf (0-2) davant el Majadahonda

(ACFSF). – El Majadahonda optava d’inici per esperar al darrere les escomeses d’una Penya Esplugues que pressionava a tres quarts de pista. Les catalanes es mostraven molt actives físicament i dominaven el joc davant un conjunt ‘majariego’ que no tenia sort en la finalització.

L’únic gol del primer acte l’anotava Cèlia per a les visitants a la sortida d’un córner picant la pilota per alt davant la sortida de Lauri. El conjunt madrileny va acusar el cop, tot i que va tractar de buscar equilibrar el domini del joc visitant. La Penya va tenir un doble penal per ampliar la seva renda abans del descans però no va aprofitar la circumstància i al final del primer acte s’arribava amb l’exigu 0 a 1.

A la segona part, el Majadahonda no variava el seu esquema tàctic inicial d’esperar per sorprendre al contraatac, encara que amb el pas dels minuts les locals es veien obligades a tractar d’arriscar més en la seva aposta. Les madrilenyes es van veure durant dos minuts amb una jugadora menys per expulsió per doble groga d’Elena, situació que no va aprofitar el conjunt rival per ampliar la seva renda.

El 0 a 2 l’anotava Estela a boca de gol als 31 minuts de partit. Amb tot perdut, diversos minuts després, el Majadahonda optava pel joc de cinc però sense la claredat necessària per poder posar en escac al conjunt català que va optar per contemporitzar les seves possessions fins a fer-se amb la victòria final.

Fitxa tècnica:

Majadahonda: Lauri; Mónica, Jessi, Andrea i Anita Duque (cinc inicial). També van jugar Celia, Novoa, Elena i Nerea.

Penya Esplugues: Nerea; Arantxa, Cèlia, Laura Oliva i Estela (cinc inicial). També van jugar Berta Velasco, Helena Roig, Zoe, Martita i Marta de los Riscos.

Col·legiats: Daniel Martín Rodilla i Carlos Ibáñez, del col·legi madrileny. Van amonestar amb doble cartolina groga a Elena (24 ‘) i amb groga també a Jessi al Majadahonda i a Cèlia a la Penya Esplugues.

Pavelló Municipal La Granadilla. Més de 100 espectadors.

Gols:

0-1, min. 5 Cèlia

0-2, min. 31 Estela

 

CRONICA: La Penya Esplugues mantiene la octava plaza con su triunfo (0-2) ante el Majadahonda

El Majadahonda optaba de inicio por esperar atrás las acometidas de una Penya Esplugues que presionaba en tres cuartos de cancha. Las catalanas se mostraban muy activas físicamente y dominaban el juego ante un conjunto majariego que no tenía suerte en la finalización.

El único tanto del primer acto lo anotaba Cèlia para las visitantes a la salida de un saque de esquina picando el balón por alto ante la salida de Lauri. El conjunto madrileño acusó el golpe, aunque trató de buscar equilibrar el dominio del juego visitante. La Penya tuvo un doble penalti para ampliar su renta antes del descanso pero no aprovechó la circunstancia y al término del primer acto se llegaba con el exiguo 0 a 1.

En la segunda parte, el Majadahonda no variaba su esquema táctico inicial de esperar con sorprender al contragolpe, aunque con el paso de los minutos las locales se veían obligadas a tratar de arriesgar más en su apuesta. Las madrileñas se vieron durante dos minutos con una jugadora menos por expulsión por doble amarilla de Elena, situación que no aprovechó el conjunto rival para ampliar su renta.

El 0 a 2 lo anotaba Estela en boca de gol a los 31 minutos de partido. Con todo perdido, varios minutos después, el Majadahonda optaba por el juego de cinco pero sin la claridad necesaria para poder poner en jaque a un conjunto catalán que optó por contemporizar sus posesiones hasta hacerse con la victoria final.

Ficha técnica:

Majadahonda: Lauri; Mónica, Jessi, Andrea y Anita Duque (quinteto inicial). También jugaron Celia, Novoa, Elena y Nerea.

Penya Esplugues: Nerea; Arantxa, Cèlia, Laura Oliva y Estela (quinteto inicial). También jugaron Berta Velasco, Helena Roig, Zoe, Martita y Marta de los Riscos.

Colegiados: Daniel Martín Rodilla y Carlos Ibáñez, del colegio madrileño. Amonestaron con doble cartulina amarilla a Elena (24’) y con amarilla también a Jessi en el Majadahonda y a Cèlia en la Penya Esplugues.

Pabellón Municipal La Granadilla. Más de 100 espectadores.

Goles:

0-1, min. 5 Cèlia

0-2, min. 31 Estela

Volver arriba