Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues empata (2-2) a la pista de l’Intersala i eludeix els llocs de descens directe

La Penya Esplugues empata (2-2) a la pista de l’Intersala Promises, de Saragossa, en partit de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines van portar la iniciativa en el camp i en el marcador a la primera part (0-1) davant un rival que si no guanyava certificava el seu descens.

En el segon temps, les catalanes van saber resistir amb serenitat i convicció el desesperat atac local dels minuts finals i per quarta jornada consecutiva van eludir la derrota. Amb aquest empat la Penya Esplugues evita matemàticament el descens directe i s’encamina a la disputa de la promoció per mantenir-se. Ara té 23 punts i és cinquena de el grup de la permanència. Dissabte que ve visita la pista de la Universitat d’Alacant.

Amb molt en joc afrontaven l’Intersala i la Penya Esplugues el duel que començava amb sengles clares ocasions de Cèlia i Berta Velasco per a les espluguines en els primers compassos. El Bodegas Sommos alternava la pressió a la meitat i en tres quarts de pista en el seu intent de disputar-li el control del joc a l’esquadra catalana.

La Penya disposava dels seus millors moments amb una clara ocasió de Clara en jugada personal des de pista pròpia, fins que als 9 minuts, Laia Beltrán de tret escorat cap a l’ala dreta a la sortida d’un córner en jugada d’estratègia anotava el 0 a 1. L’Inter reaccionava al tram final del primer acte però sense encert en la finalització.

Als 30 segons de la represa, Irina recuperava a la meitat de pista i servia al segon pal perquè Collado anotés el 0 a 2. El gol deixava tocada l’esquadra aragonesa que es veia obligada a optar pel joc de cinc amb Vicepi com portera jugadora a tretze minuts del final.

La tensió pujava per moments en un Intersala que s’estavellava contra la bona defensa del conjunt català. Collado tenia la sentència en un mà a mà davant Izarbe. Paula anotava a sis minuts del final de tret escorat al primer pal i que desviava Laia per ficar de ple en el partit a les locals que poc després cometien la seva cinquena falta.

A dos de la conclusió, Ana Sanz aprofitava una pilota perduda per de tret escorat per l’ala esquerra anotar l’empat a dos. A continuació, Clara des dels deu metres no aconseguia avançar de nou a l’esquadra catalana.

L’Intersala ho va seguir intentant en els últims compassos i a punt va estar d’aconseguir la victòria en un últim intent, però amb l’empat final confirma el seu descens matemàtic de categoria i permet que la Penya certifiqui almenys la seva participació al play-off per la salvació.

Gols:

0-1, min. 9 Laia Beltrán

0-2, min. 21 Marta Collado

1-2, min. 34 Paula

2-2, min. 38 Ana Sanz

Bodegas Sommos Intersala: Izarbe; Titina, Icíar, Sarah i Ana (cinc inicial). També van jugar, Alba, Sandra, Vicepi, Lucía Guillén, Paula, Marta García, Nerea i Cyn Romano.

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Martita González, Pilar Ribes, Cèlia Catà i Irina Godó (cinc inicial). També van jugar, Anna Muniesa (segona portera), Belén Entrena, Roser Maymó, Berta Velasco, Clara Rivera, Ruth Aurín, Laia Beltrán i Marta Collado.

Pavelló La Granja.

Col·legiats, Faubell Zaldivar i Lázaro Angulo. Van rebre cartolina groga Irina a la Penya Esplugues i Sarah d’Oliveira a l’Intersala.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues empata (2-2) en la pista del Intersala y elude los puestos de descenso directo

La Penya Esplugues empata (2-2) en la pista del Intersala Promises, de Zaragoza, en partido de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses llevaron la iniciativa en el campo y en el marcador en la primera parte (0-1) ante un rival que si no ganaba certificaba su descenso.

En el segundo tiempo, las catalanas supieron resistir con serenidad y convicción el desesperado ataque local de los minutos finales y por cuarta jornada consecutiva eludieron la derrota. Con este empate la Penya Esplugues evita matemáticamente el descenso directo y se encamina a la disputa de la promoción para mantenerse. Ahora tiene 23 puntos y es quinta del grupo de la permanencia. El próximo sábado visita la pista de la Universidad de Alicante.

Con mucho en juego afrontaban el Intersala y la Penya Esplugues el duelo que comenzaba con sendas claras ocasiones de Cèlia y Berta Velasco para las espluguenses en los primeros compases. El Bodegas Sommos alternaba la presión en mitad y en tres cuartos de cancha en su intento de disputarle el control del juego a la escuadra catalana.

La Penya disponía de sus mejores momentos con una clara ocasión de Clara en jugada personal desde cancha propia, hasta que a los 9 minutos, Laia Beltrán de disparo escorado hacia el ala derecha a la salida de un saque de esquina en jugada de estrategia anotaba el 0 a 1. El inter reaccionaba en el tramo final del primer acto pero sin acierto en la finalización.

A los 30 segundos de la reanudación, Irina recuperaba en mitad de cancha y servía al segundo palo para que Collado anotara el 0 a 2. El tanto dejaba tocada a la escuadra maña que se veía obligada a optar por el juego de cinco con Vicepi como portera jugadora a trece minutos del final.

La tensión subía por momentos en un Intersala que se estrellaba contra la buena defensa del conjunto catalán. Collado tenía la sentencia en un mano a mano ante Izarbe. Paula anotaba a seis minutos del final de disparo escorado al primer palo y que desviaba Laia para meter de lleno en el partido a las locales que poco después cometían su quinta falta.

A dos de la conclusión, Ana Sanz aprovechaba un balón suelto para de disparo escorado por el ala izquierda anotar el empate a dos. A renglón seguido, Clara desde los diez metros no conseguía adelantar de nuevo a la escuadra catalana.

El Intersala lo siguió intentando en los últimos compases y a punto estuvo de conseguir la victoria en una última intentona, pero con el empate final confirma su descenso matemático de categoría y permite que la Penya certifique al menos su participación en el play-off por la salvación.

Goles:

0-1, min. 9 Laia Beltrán

0-2, min. 21 Marta Collado

1-2, min. 34 Paula

2-2, min. 38 Ana Sanz

Bodegas Sommos Intersala: Izarbe; Titina, Icíar, Sarah y Ana  (quinteto inicial). También jugaron, Alba, Sandra, Vicepi, Lucía Guillén, Paula, Marta García, Nerea y Cyn Romano.

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Martita González, Pilar Ribes, Cèlia Catà e Irina Godó (quinteto inicial). También jugaron, Anna Muniesa (segunda portera), Belén Entrena, Roser Maymó, Berta Velasco, Clara Rivera, Ruth Aurín, Laia Beltrán y Marta Collado.

Pabellón La Granja.

Colegiados, Faubell Zaldivar y Lázaro Angulo. Recibieron cartulina amarilla Irina en la Penya Esplugues y Sarah de Oliveira en el Intersala.

Volver arriba