Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues venç (3-1) al Majadahonda i agafa aire en la lluita per la salvació

La Penya Esplugues s’imposa (3-1) al Rayo Majadahonda en partit de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines van pressionar amb intensitat la defensa visitant i van dominar el joc i el marcador a la primera meitat (2-0). Les catalanes van pagar l’esforç en el segon temps però van saber aguantar en defensa l’ofensiva madrilenya i rematar la victòria contra un rival directe en l’últim minut. La Penya Esplugues arrenca amb triomf la segona fase del campionat. Ara, és cinquena amb 15 punts. La setmana que ve visita la pista del Sala Zaragoza.

La pressió inicial de l’esquadra catalana obstaculitzava en gran manera la sortida de pilota d’un Rayo Majadahonda que no es mostrava còmode sobre el parquet. Als set minuts de joc, la Penya aconseguia avançar-se en el lluminós per mediació de Laia Beltrán rematant a boca de gol un xut exterior de Berta Velasco després d’un servei de banda.

L’esquadra ‘majariega’ reaccionava amb una potent rematada llunyana de Pitu que obligava Raquel a rebutjar-lo a córner. Les madrilenyes buscaven fer-se amb la maneta del joc però, de nou, en jugada d’estratègia, aquesta vegada en una falta botada per Berta Velasco, Martita al cor de l’àrea desviava la trajectòria per fer pujar el 2 a 0 al lluminós. El conjunt madrileny va intentar bolcar-se sobre la porteria contrària en el tram final del primer acte a la recerca d’un tant que el fiqués en la lluita pel partit.

Als tres minuts de la represa, Coral retallava distàncies de tir creuat en jugada d’estratègia des de mitja pista a la sortida d’una falta. El gol ‘majariego’ insuflava aires de canvi a l’envit que se submergia en un període d’intens intercanvi d’ocasions amb dos remats al travesser de Berta Velasco per a les locals i de Chili per a les visitants.

Les dues esquadres afrontaven el tram final amb quatre faltes. A menys de tres minuts del final, el Rayo optava pel joc de cinc a la recerca de la igualada, amb Pitu com portera jugadora. A escassos segons de la conclusió, Martita des de pista pròpia en un robatori de pilota anotava el definitiu 3 a 1 amb què finalitzava el matx.

Gols:

1-0, min. 7 Laia Beltrán

2-0, min. 16 Martita González

2-1, min. 23 Coral

3-1, min. 40 Martita González

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Cèlia Catà, Berta Velasco, Pilar Ribes i Irina Godó (cinc inicial). També van jugar, Belén Entrena, Marta Collado, Martita González, Laia Beltrán, Roser Maymó i Ruth Aurín.

Majadahonda: Lauri; Coral, Pitu, Pitxi i Carmen (cinc inicial). També van jugar, Vero, Cels, Moni, Marta Rodríguez, Chili i Peque.

CEM Les Moreres. A porta tancada.

Col·legiats, García-Donas Salvador i Simón Benet, del col·legi català. Van rebre cartolina groga Marta Rodríguez al Rayo Majadahonda i Laia Beltrán a la Penya Esplugues (Foto: AEPE).

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues vence (3-1) al Majadahonda y toma aire en la lucha por la salvación

La Penya Esplugues se impone (3-1) al Rayo Majadahonda en partido de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses presionaron con intensidad la defensa visitante y dominaron el juego y el marcador en la primera mitad (2-0). Las catalanas pagaron el esfuerzo en el segundo tiempo pero supieron aguantar en defensa la ofensiva madrileña y rematar la victoria contra un rival directo en el último minuto. La Penya Esplugues arranca con triunfo la segunda fase del campeonato. Ahora, es quinta con 15 puntos. La próxima semana visita la pista del Sala Zaragoza.

La presión inicial de la escuadra catalana obstaculizaba sobremanera la salida de balón de un Rayo Majadahonda que no se mostraba cómodo sobre el parqué. A los siete minutos de juego, la Penya conseguía adelantarse en el luminoso por mediación de Laia Beltrán remachando a boca de gol un disparo exterior de Berta Velasco tras un saque de banda.

La escuadra majariega reaccionaba con un potente remate lejano de Pitu que obligaba a despejar a córner a Raquel. Las madrileñas buscaban hacerse con la manija del juego pero, de nuevo, en jugada de estrategia, esta vez en una falta botada por Berta Velasco, Martita en el corazón del área desviaba la trayectoria para subir el 2 a 0 al luminoso. El conjunto madrileño intentó volcarse sobre la portería contraria en el tramo final del primer acto en busca de un tanto que lo metiera en la lucha por el partido.

A los tres minutos de la reanudación, Coral recortaba distancias de disparo cruzado en jugada de estrategia desde mitad de cancha a la salida de una falta. El gol majariego insuflaba aires de cambio al envite que se sumergía en un período de intenso intercambio de ocasiones con sendos remates al larguero de Berta Velasco para las locales y de Chili para las visitantes.

Ambas escuadras afrontaban el tramo final con cuatro faltas. A menos de tres minutos del final, el Rayo optaba por el juego de cinco en busca de la igualada, con Pitu como portera jugadora. A escasos segundos de la conclusión, Martita desde cancha propia en un robo de balón anotaba el definitivo 3 a 1 con el que finalizaba el choque.

Goles:

1-0, min. 7 Laia Beltrán

2-0, min. 16 Martita González

2-1, min. 23 Coral

3-1, min. 40 Martita González

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Cèlia Catà, Berta Velasco, Pilar Ribes e Irina Godó (quinteto inicial). También jugaron, Belén Entrena, Marta Collado, Martita González, Laia Beltrán, Roser Maymó y Ruth Aurín.

Majadahonda: Lauri; Coral, Pitu, Pitxi y Carmen (quinteto inicial). También jugaron, Vero, Cels, Moni, Marta Rodríguez, Chili y Peque.

CEM Les Moreres. A puerta cerrada.

Colegiados, García-Donás Salvador y Simón Benet, del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Marta Rodríguez en el Rayo Majadahonda y Laia Beltrán en la Penya Esplugues (Foto: AEPE).

Volver arriba