Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues empata (0-0) a la pista del Rayo Majadahonda i manté el pols per la permanència

La Penya Esplugues arrenca un valuós empat (0-0) de la pista del Rayo Majadahonda en partit de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. En un partit igualat, les espluguines han mantingut la porteria imbatuda per tercera jornada consecutiva i amb un joc pràctic s’han endut un punt de la pista d’un dels rivals directes per la permanència. Tot i les escasses ocasions de gol, els dos conjunts van tenir opcions de guanyar però la falta d’encert en els metres finals ho va impedir. Amb l’empat la Penya Esplugues segueix cinquena amb 22 punts i s’allunya del descens directe. Dissabte que ve rep la visita del Sala Zaragoza.

Duel directe per la salvació, en què intentava manar d’inici l’esquadra madrilenya davant una Penya molt pressionant a la sortida de pilota que tenia la primera ocasió clara de l’envit en una rematada a la mitja volta de Belén escorada cap a l’ala esquerra, a la qual responia el Majadahonda amb diversos xuts de mitja distància en una ràpida acció ofensiva.

El desenvolupament del joc era molt equilibrat i ambdues esquadres prosseguien intercanviant ocasions. Així Irina posava prova a Tresguerres i Pitu feia el mateix amb Raquel. La Penya intentava augmentar la seva intensitat en el tram final del període amb una doble ocasió de Martita. El període acabava amb l’empat a zero inicial amb tot per decidir en un tens segon acte.

A la represa, Chili i Peque posava setge sobre la porteria d’una Penya Esplugues que esperava el seu moment per muntar ràpids contraatacs. A la mitjania del període, Lauri salvava un mà a mà davant Martita en una ràpida contra de les espluguines. Les catalanes cometien la seva cinquena falta a tres minuts de la conclusió d’un tens partit per la permanència, i després d’una falta d’Irina, llançava Coral Águeda un deu metres que parava Raquel Raventós en una clara ocasió de les ‘majariegas’ per endur-se la victòria. El repartiment de punts en un partit sense gols manté a tots dos equips, separats per un sol punt, en la lluita per la permanència.

Majadahonda: Tresguerres; Coral, Pitu, Pitxi i Carmen Martín (cinc inicial). També van jugar, Cels, Vero, Chili, Moni i Marta Rodríguez.

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Cèlia Catà, Irina Godó, Berta Velasco i Martita González (cinc inicial). També van jugar, Pilar Ribes, Clara Rivera, Belén Entrena, Ruth Aurín, Roser Maymó, Laia Beltrán i Marta Collado.

Pavelló La Granadilla.

Àrbitres, Jarque Ruiz i Manchado García, del col·legi madrileny. Van rebre cartolina groga Vero i Pitxi al Rayo Majadahonda i Martita i Irina a la Penya Esplugues. (Fotos: SR)

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues empata (0-0) en la pista del Rayo Majadahonda y mantiene el pulso por la permanencia

La Penya Esplugues arranca un valioso empate (0-0) de la pista del Rayo Majadahonda en partido de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. En un encuentro igualado, las espluguenses han mantenido la portería imbatida por tercera jornada consecutiva y con un juego práctico se han llevado un punto de la pista de uno de los rivales directos por la permanencia. A pesar de las escasas ocasiones de gol, los dos conjuntos tuvieron opciones de ganar pero la falta de acierto en los metros finales lo impidió. Con el empate la Penya Esplugues sigue quinta con 22 puntos y se aleja del descenso directo. El próximo sábado recibe la visita del Sala Zaragoza.

Duelo directo por la salvación, en el que intentaba mandar de inicio la escuadra madrileña ante una Penya muy presionante en la salida de balón que tenía la primera ocasión clara del envite en un remate a la media vuelta de Belén escorada hacia el ala izquierda, a la que respondía el Majadahonda con varios disparos de media distancia en una rápida acción ofensiva.

El desarrollo del juego era muy equilibrado y ambas escuadras proseguían intercambiándose ocasiones así Irina ponía prueba a Tresguerres y Pitu hacía lo propio con Raquel. La Penya intentaba aumentar su intensidad en el tramo final del período con una doble ocasión de Martita. El período acababa con el empate a cero inicial con todo por decidir en un tenso segundo acto.

En la reanudación, Chili y Peque ponía cerco sobre la portería de una Penya Esplugues que esperaba su momento para montar rápidos contragolpes.  En la medianía del período, Lauri salvaba un mano a mano ante Martita en una rápida contra de las espluguenses. Las catalanas cometían su quinta falta a tres minutos de la conclusión de un tenso partido por la permanencia, y tras una falta de Irina, lanzaba Coral Águeda un diez metros que paraba Raquel Raventós en una clara ocasión de las majariegas para llevarse la victoria. El reparto de puntos en un partido sin goles mantiene a ambos equipos, separados por un solo punto, en la llucha por la permanencia.

Majadahonda: Tresguerres; Coral, Pitu, Pitxi y Carmen Martín (quinteto inicial). También jugaron, Cels, Vero, Chili, Moni y Marta Rodríguez.

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Cèlia Catà, Irina Godó, Berta Velasco y Martita González (quinteto inicial). También jugaron, Pilar Ribes, Clara Rivera, Belén Entrena, Ruth Aurín, Roser Maymó, Laia Beltrán y Marta Collado.

Pabellón La Granadilla.

Arbitros, Jarque Ruiz y Manchado García, del colegio madrileño. Recibieron cartulina amarilla Vero y Pitxi en el Rayo Majadahonda y Martita e Irina en la Penya Esplugues. (Fotos: SR)

Volver arriba