Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues surt derrotada (5-2) del camp del Sala Zaragoza

La Penya Esplugues cau (5-2) a la pista del Sala Zaragoza en partit de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Tot i desplegar un joc sòlid i atrevit, les espluguines només van poder arribar a la mitja part amb un empat en el lluminós (1-1). A la segona meitat, cinc minuts defensivament desafortunats van sentenciar el partit, just quan les catalanes havien aconseguit avançar-se al marcador. La Penya Esplugues es manté cinquena amb 15 punts. La setmana que ve rep el conjunt més fort d’aquesta segona fase, la Universitat d’Alacant.

Una allau d’encerts en dos minuts de partit del conjunt aragonès, va permetre al Sala Zaragoza emportar-se els punts davant d’una Penya Esplugues que es va mantenir viva en el xoc fins als primers compassos del segon acte. L’envit estava faltat d’intensitat i ritme en els primers compassos, amb dues esquadres molt ben col·locades sobre la pista i escasses ocasions.

El gol de Paola als nou de joc finalitzant amb una rematada rasa davant de Muni, permetia al Sala avançar-se en un xoc molt pla, en el qual les catalanes aconseguien igualar gairebé a ran del descans per mediació de Pilar anotant el segon pal en una jugada d’estratègia en servei de banda.

Les espluguines aconseguien fructificar la remuntada parcial a l’inici del segon acte amb gol de Martita en un córner. Després d’acusar el cop, el Sala Zaragoza feia gala de la seva potència ofensiva per, primer, igualar per mediació de Rapha Martins en jugada col·lectiva, i després encarrilar el xoc amb dos gols més de l’esmentada jugadora brasilera i un altre de Sara, penalitzant una mala sortida de pilota de la Penya.

Les visitants van optar pel joc de cinc en l’últim quart de partit però la seva falta d’encert en la finalització va marcar la seva sort en la intenció de retallar diferències.

Gols:

1-0, min. 9 Paola

1-1, min. 19 Pilar Ribes

1-2, min. 21 Martita González

2-2, min. 24 Rapha

3-2, min. 26 Rapha

4-2, min. 28 Rapha

5-2, min. 29 Sara

Sala Zaragoza: Vero; Carmen Alonso, Rapha Martins, Livia i Laura Boix, (cinc inicial). També van jugar, Jenifer Souza, Sara González, Paola i Rafinha Nicacio.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Irina Godó, Berta Velasco, Martita González y Cèlia Catà (cinc inicial). També van jugar, Marta Collado, Belén Entrena, Pilar Ribes, Roser Maymó, Clara Rivera, Raquel Raventós (segona portera) i Laia Beltrán.

Pavelló Siglo XXI. A porta tancada.

Col·legiats, Alonso Montesinos i Santander Flamarique, del col·legi aragonès. Va rebre cartolina groga Carmen Alonso al Sala Zaragoza (Foto: AEPE).

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues sale derrotada (5-2) del campo del Sala Zaragoza

La Penya Esplugues cae (5-2) en la pista del Sala Zaragoza en partido de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. A pesar de desplegar un juego sólido y atrevido, las espluguenses sólo pudieron llegar al descanso con un empate en el luminoso (1-1). En la segunda mitad, cinco minutos desafortunados defensivamente sentenciaron el encuentro, justo cuando las catalanas habían conseguido adelantarse en el marcador. La Penya Esplugues se mantiene quinta con 15 puntos. La próxima semana recibe al conjunto más fuerte de esta segunda fase, la Universidad de Alicante.

Un aluvión de aciertos en dos minutos de partido del conjunto aragonés, permitió al Sala Zaragoza llevarse los puntos ante una Penya Esplugues que se mantuvo viva en el choque hasta los primeros compases del segundo acto. El envite adolecía de intensidad y ritmo en sus primeros compases, con dos escuadras muy bien pertrechadas sobre la cancha y escasas ocasiones.

El gol de Paola a los nueve de juego finalizando con un remate raso ante Muni, permitía al Sala adelantarse en un choque muy plano, en el que las catalanas conseguían igualar casi al filo del descanso por mediación de Pilar anotando al segundo palo en una jugada de estrategia en saque de banda.

Las espluguenses conseguían fructificar la remontada parcial al inicio del segundo acto con gol de Martita en un córner. Tras acusar el golpe, el Sala Zaragoza hacía gala de su potencia ofensiva para, primero, igualar por mediación de Rapha Martins en jugada colectiva, y luego encarrilar el choque con dos goles más de la citada jugadora brasileña y otro de Sara, penalizando una mala salida de balón de la Penya.

Las visitantes optaron por el juego de cinco en el último cuarto de partido pero su falta de acierto en la finalización lastró su suerte en la intención de recortar diferencias.

Goles:

1-0, min. 9 Paola

1-1, min. 19 Pilar Ribes

1-2, min. 21 Martita González

2-2, min. 24 Rapha

3-2, min. 26 Rapha 

4-2, min. 28 Rapha

5-2, min. 29 Sara

Sala Zaragoza: Vero; Carmen Alonso, Rapha Martins, Livia y Laura Boix, (quinteto inicial). También jugaron, Jenifer Souza, Sara González, Paola y Rafinha Nicacio.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Irina Godó, Berta Velasco, Martita González y Cèlia Catà (quinteto inicial). También jugaron, Marta Collado, Belén Entrena, Pilar Ribes, Roser Maymó, Clara Rivera, Raquel Raventós (segunda portera) y Laia Beltrán.

Pabellón Siglo XXI. A puerta cerrada.

Colegiados, Alonso Montesinos y Santander Flamarique, del colegio aragonés. Recibió cartulina amarilla Carmen Alonso en el Sala Zaragoza (Foto: AEPE).

Volver arriba