Saltear al contenido principal
Crònica Sènior A Masculí || Crónica Sénior A Masculino

Crònica Sènior A Masculí || Crónica Sénior A Masculino

C.F.S. Molins 99 3 – A.E. Penya Esplugues 2 

La Penya visitava la pista de Molins amb la intenció d’emportar-se els 3 punts. L’equip va fer una primera part molt seriosa la qual cosa va fer que aquesta acabés 0 a 2, amb gols de Raúl Sánchez i Àlex, a un partit que estava sent tranquil i amb pocs ensurts per part del visitant.

A la segona part, Molins va seguir el mateix guió esperant-se a mitja pista i buscant contres. Els nostres no van estar bé amb pilota i, a una errada, va arribar l’1 a 2. A meitat de la segona part, un xut llunyà col·locava el 2-2 al marcador. Quan faltaven cinc minuts i la Penya anava a jugar de cinc, Molins, a una contra, va donar la volta al marcador fent el 3-2. L’equip va sortir de cinc i, quan faltaven 3 segons pel fi del partit, l’empat va arribar de les botes d’en Xavi. Així i tot, es va tenir una última ocasió que no va acabar amb èxit.

Amb aquest marcador, i amb la intenció de millorar, la Penya suma un punt que l’allunya de la part alta de la classificació.

____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya visitaba la pista de Molins con la intención de llevarse los 3 puntos. El equipo hizo una primera parte muy seria lo cual hizo que esta acabara 0 a 2, con goles de Raúl Sánchez y Àlex, en un partido que estaba siendo tranquilo y con pocos sustos por parte del visitante.

En la segunda parte, Molins siguió el mismo guión esperándose en media pista y buscando contras. Los nuestros no estuvieron bien con pelota y, en un error, llegó el 1 a 2. En mitad de la segunda parte, un chut lejano colocaba el 2-2 en el marcador. Cuando faltaban cinco minutos y la Penya iba a jugar de cinco, Molins, en una contra, dio la vuelta al marcador haciendo el 3-2. El equipo salió de cinco y, cuando faltaban 3 segundos para el final del partido, el empate llegó de las botas de Xavi. Aun así, se tuvo una última ocasión que no acabó con éxito.

Con este marcador, y con la intención de mejorar, la Penya suma un punto que lo aleja de la parte alta de la clasificación.

Volver arriba