Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A

Crònica Sènior Femení A

CRÒNICA / AE Penya Esplugues – Cádiz: Esplugues fa valer el domini de la primera part davant un Cádiz que va espavilar al final

(ACFSF). – Partit amb dos períodes clarament diferenciats, en què les catalanes aconseguien dominar el primer acte per emportar-se al descans un clar 0 a 3, a la segona part les locals van intentar reaccionar però únicament aconseguien maquillar el resultat en l’últim quart de partit.

La Penya Esplugues es feia de bon començament amb la maneta del joc, davant un Cádiz Polideportivo FSF al que li costava ficar-se de ple en el partit. Sengles gols seguits de les catalanes, obra de Berta Velasco i d’Estela, el primer culminant una contra i el segon en un córner, permetien a la Penya cimentar el seu domini. A sis del descans, de xut llunyà Arantxa posava el 0 a 3 que certificava el major control del joc visitant.

A la segona part, les locals van tractar de sortir amb nova empenta però es trobaven amb el 0 a 4 obra d’Arantxa, aprofitant un error defensiu de les gaditanes. Superada la meitat del període, Elena de tret llunyà aconseguia anotar el primer gol d’un Cádiz Polideportivo FSF que va optar al tram final per alternar el joc de cinc.

Sota aquesta premissa tàctica arribava el 2 a 4 obra de Natàlia després d’una bona jugada trenada, gol que afegia una mica d’emoció als últims instants davant l’empenta local, però la Penya Esplugues va optar per contemporitzar les seves possessions per certificar la seva victòria.

Fitxa tècnica:

Cádiz Polideportivo FSF: Paula; Pelu, Elena, Maria i Emma (cinc inicial). També van jugar, Lucía, Tere, Tinoco i Natalia.

Penya Esplugues: Nerea; Zoe, Berta Velasco, Helena Roig i Estela (cinc inicial). També van jugar, Arantxa, Cèlia, Marta de los Riscos, Laura, Marta González, Raquel i Júlia Vidal.

Col·legiats: Pedro Carrillo i Diego del Valle, del col·legi andalús.

Incidències: Amonestades amb cartolina groga, Pelu, Elena i Emma al Cádiz Polideportivo FSF, i Marta de los Riscos i Marta González a la Penya Esplugues.

Gols:

0-1, min. 8 Berta Velasco.

0-2, min. 9 Estela.

0-3, min. 14 Arantxa.

0-4, min. 26 Arantxa.

1-4, min. 32 Elena.

2-4, min. 38 Natalia.

 


CRÒNICA / AE Penya Esplugues – Cádiz: Esplugues hace valer su dominio de la primera parte ante un Cádiz que espabiló al final

(ACFSF). – Partido con dos períodos claramente diferenciados, en el que las catalanas conseguían dominar el primer acto para llevarse al descanso un claro 0 a 3, en la segunda parte las locales intentaron reaccionar pero únicamente conseguían maquillar el resultado en el último cuarto de partido.

La Penya Esplugues se hacía de inicio con la manija del juego, ante un Cádiz Polideportivo FSF al que le costaba meterse de lleno en el partido. Sendos goles seguidos de las catalanas, obra de Berta Velasco y de Estela, el primero culminando una contra y el segundo en un córner, permitían a la Penya cimentar su dominio. A seis del descanso, de disparo lejano Arantxa ponía el 0 a 3 que certificaba el mayor control del juego visitante.

En la segunda parte, las locales trataron de salir con nuevos bríos pero se encontraban con el 0 a 4 obra de Arantxa, aprovechando un error defensivo de las gaditanas. Superada la medianía del período, Elena de disparo lejano conseguía anotar el primer tanto de un Cádiz que optó en el tramo final por alternar el juego de cinco.

Bajo esta premisa táctica llegaba el 2 a 4 obra de Natalia después de una buena jugada trenzada, gol que añadía algo de emoción a los últimos instantes ante el empuje local, pero la Penya optó por contemporizar sus posesiones para certificar su victoria.

Ficha técnica:

Cádiz: Paula; Pelu, Elena, María y Emma (quinteto inicial). También jugaron, Lucía, Tere, Tinoco y Natalia.

Penya Esplugues: Nerea; Zoe, Berta Velasco, Helena Roig y Estela (quinteto inicial). También jugaron, Arantxa, Cèlia, Marta de los Riscos, Laura, Marta González, Raquel y Júlia Vidal.

Colegiados, Pedro Carrillo y Diego del Valle del colegio andaluz.

Incidencias. Amonestadas con cartulina amarilla Pelu, Elena y Emma en el Cádiz Polideportivo FSF, y Marta de los Riscos y Marta González en la Penya Esplugues.

Goles:

0-1, min. 8 Berta Velasco.

0-2, min. 9 Estela.

0-3, min. 14 Arantxa.

0-4, min. 26 Arantxa.

1-4, min. 32 Elena.

2-4, min. 38 Natalia.

Volver arriba