Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

CRONICA: Victòria per la mínima (1-2) de l’Atlético a domicili davant la Penya Esplugues per mantenir el primer lloc

(ACFSF) .- Després d’un primer remat al pal per a les madrilenyes, seria Ju Delgado que després d’un robatori de pilota en primera línia de pressió superava la portera de la Penya amb un xut creuat ras enganxat al segon pal per anotar el 0 a 1. L’Atlético dominava l’inici de partit, davant d’una Penya a la qual li costava sortir jugant la pilota des del darrere i que únicament creava perill en jugades a pilota aturada.

El conjunt català aconseguia igualar el xoc als catorze minuts per mediació de la Berta Velasco que culminava des de la frontal una contra conduïda per Zoe Juanes després d’un robatori de pilota. Segons més tard, responia l’Atlético amb una rematada que s’estavellava al pal.

A quatre minuts de la conclusió del primer acte, en una falta directa des de la frontal Ari aconseguia posar l’1 a 2 a favor de les madrilenyes que aconseguien mantenir el resultat fins al descans.

A la represa, el conjunt madrileny va saltar disposat a incrementar el seu domini del joc i buscar el gol de la tranquil·litat. El pas dels minuts i les ocasions errades per l’Atlético mantenien la incertesa en el resultat final del partit.

A quatre minuts de la finalització, l’Atlético complia la quota de cinc faltes. En el tram final, la Penya arriscava a la recerca de la igualada alternant en ocasions el joc de cinc amb Laura Oliva com portera jugadora. El Navalcarnero va optar per contemporitzar les seves possessions evitant l’empenta local per acabar vencent per un ajustat 1 a 2.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura Oliva, Arantxa i Estela (cinc inicial). També van jugar Helena Roig, Berta Velasco, Marta de los Riscos i Zoe.

Atlético Navalcarnero: Marta Balbuena; Leti, Ju Delgado, Amelia i Ari (cinc inicial). També van jugar Marta Pelegrín, Bruna, María Sanz, Desi i Pilar.

Col·legiats: Marc Bastida i Javier Cano, del col·legi català. Van amonestar amb cartolina groga Leti i Desi a l’Atlético Navalcarnero i Berta Velasco a la Penya Esplugues.

Incidències: CEM Les Moreres. Uns 200 espectadors.

Gols:

0-1, min. 2 Ju Delgado

1-1, min. 14 Berta Velasco

1-2, min. 16 Ari


CRONICA: Victoria por la mínima (1-2) del Atlético a domicilio ante la Penya Esplugues para mantener el primer puesto

(ACFSF).- Tras un primer remate al palo para las madrileñas, sería Ju Delgado quién tras un robo de balón en primera línea de presión superaba a la cancerbera de la Penya con un disparo cruzado raso pegado al segundo palo para anotar el 0 a 1. El Atlético dominaba el inicio de partido, ante una Penya a la que le costaba salir jugando el balón desde atrás y que únicamente creaba peligro en jugadas a balón parado.

El conjunto catalán conseguía igualar el choque a los catorce minutos, por mediación de Berta Velasco que culminaba desde la frontal una contra conducida por Zoe Juanes tras un robo de balón. Segundos más tarde, respondía el Atlético con un remate que se estrellaba en el palo.

A cuatro minutos de la conclusión del primer acto, en una falta directa desde la frontal Ari conseguía poner el 1 a 2 a favor de las madrileñas que conseguían mantener hasta el descanso.

En la reanudación, el conjunto madrileño saltó dispuesto a incrementar su dominio del juego y buscar el gol de la tranquilidad. El paso de los minutos y las ocasiones erradas por el Atlético mantenían la incertidumbre en el resultado final del encuentro.

A cuatro minutos de la finalización, el Atlético cumplía el cupo de cinco faltas. En el tramo final, la Penya arriesgaba en busca de la igualada alternando en ocasiones el juego de cinco con Laura Oliva como portera jugadora. El Navalcarnero optó por contemporizar sus posesiones evitando el empuje local para acabar venciendo por un ajustado 1 a 2.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura Oliva, Arantxa y Estela (quinteto inicial). También jugaron Helena Roig, Berta Velasco, Marta de los Riscos y Zoe.

Atlético Navalcarnero: Marta Balbuena; Leti, Ju Delgado, Amelia y Ari (quinteto inicial). También jugaron Marta Pelegrín, Bruna, María Sanz, Desi y Pilar.

Colegiados: Marc Bastida y Javier Cano, del colegio catalán. Amonestaron con cartulina amarilla a Leti y Desi en el Atlético Navalcarnero y a Berta Velasco en la Penya Esplugues.

Incidencias: CEM Les Moreres. Unos 200 espectadores.

Goles:

0-1, min. 2 Ju Delgado

1-1, min. 14 Berta Velasco

1-2, min. 16 Ari

Volver arriba