Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA: La Penya Esplugues manté viu el somni de la Copa amb la seva victòria (1-4) davant el Cidade

(ACFSF) .- Victòria de la Penya Esplugues que manté vives les seves opcions de lluitar per la setena plaça de la taula classificatòria, davant d’un Cidade de As Burgas que va tenir les seves ocasions per portar més equilibrat el partit en el tram final. El xoc va començar amb un matiner gol d’Estela als dos minuts de joc, després d’un robatori de pilota en primera línia.

A continuació, a la sortida d’un córner en jugada assajada Clara igualava l’envit. Als sis de joc, Berta Velasco després d’un robatori de pilota, rematava des del centre per superar Iria i posar de nou en avantatge les catalanes. El període finalitzava amb més presència ofensiva i domini de joc de les catalanes i un Cidade que no aconseguia aprofitar els seus acostaments per igualar el partit.

A la represa, la Penya Esplugues veia com era expulsada per doble groga Cèlia, situació que no obstant no aprofitaven les locals per igualar el partit. En inferioritat i amb un Cidade bolcat, en canvi, Arantxa aconseguia establir l’1 a 3.

Aquest gol va acabar de tirar per terra les esperances de remuntada de les ourensanes que encaixaven poc després l’1 a 4, aquesta vegada obra de Marta de los Riscos superant en un mà a mà Canolich.

D’aquí al final del partit, el Cidade va prosseguir amb la seva intenció de donar-li minuts a totes les jugadores, amb una Penya Esplugues que va optar per contemporitzar les seves possessions fins a acabar emportant-se els punts en joc i seguir somiant amb la Copa d’Espanya.

Fitxa tècnica

Cidade As Burgas: Iria; Amelia, Clara, Maria Arias i Sonia (cinc inicial). També van jugar Canolich, Figo, Nati, Susana, Antía, Nahir i Usía.

Penya Esplugues: Raquel; Estela, Cèlia, Laura Oliva i Martita (cinc inicial). També van jugar Berta Velasco, Marta de los Riscos, Arantxa, Zoe, Helena Roig, Júlia i Nerea.

Col·legiats, Juan José González i David Álvarez del col·legi gallec. Van rebre cartolina groga Figo al Cidade i Zoe, Martita i amb doble groga Cèlia (23 ‘) a la Penya Esplugues.

Pavelló dos Remedios. Davant més de 250 espectadors.

Gols:

0-1, min. 2 Estela

1-1, min. 3 Clara

1-2, min. 6 Berta Velasco

1-3, min. 24 Arantxa

1-4, min. 28 Marta de los Riscos


CRONICA: La Penya Esplugues mantiene vivo el sueño copero con su victoria (1-4) ante el Cidade

(ACFSF).- Victoria de la Penya Esplugues que mantiene vivas sus opciones de luchar por la séptima plaza de la tabla clasificatoria, ante un Cidade de As Burgas que tuvo sus ocasiones para llevar más equilibrado el partido en el tramo final. El choque comenzó con un tempranero tanto de Estela a los dos minutos de juego, después de un robo de balón en primera línea.

A renglón seguido, a la salida de un saque de esquina en jugada ensayada Clara igualaba el envite. A los seis de juego, Berta Velasco después de un robo de balón, remataba desde el centro para superar a Iria y poner de nuevo en ventaja a las catalanas. El período finalizaba con mayor presencia ofensiva y dominio de juego de las catalanas y un Cidade que no conseguía aprovechar sus acercamientos para igualar el partido.

En la reanudación, la Penya Esplugues veía como era expulsada por doble amarilla Cèlia, situación que no obstante no aprovechaban las locales para igualar el partido. En inferioridad y con un Cidade volcado, en cambio, Arantxa conseguía establecer el 1 a 3.

Este tanto acabó por tirar por tierra las esperanzas de remontada de las orensanas que encajaban poco después el 1 a 4, esta vez obra de Marta de los Riscos superando en un mano a mano a Canolich.

De ahí al final del partido, el Cidade prosiguió con su intención de darle minutos a todas las jugadoras, con una Penya Esplugues que optó por contemporizar sus posesiones hasta acabar llevándose los puntos en juego y seguir soñando con la Copa de España.

Ficha técnica

Cidade As Burgas: Iria; Amelia, Clara, María Arias y Sonia (quinteto inicial). También jugaron Canolich, Figo, Nati, Susana, Antía, Nahir y Usía.

Penya Esplugues: Raquel; Estela, Cèlia, Laura Oliva y Martita (quinteto inicial). También jugaron Berta Velasco, Marta de los Riscos, Arantxa, Zoe, Helena Roig, Júlia y Nerea.

Colegiados, Juan José González y David Álvarez del colegio gallego. Recibieron cartulina amarilla Figo en el Cidade y Zoe, Martita y con doble amarilla Cèlia (23’) en la Penya Esplugues.

Pabellón dos Remedios. Ante más de 250 espectadores.

Goles:

0-1, min. 2 Estela

1-1, min. 3 Clara

1-2, min. 6 Berta Velasco

1-3, min. 24 Arantxa

1-4, min. 28 Marta de los Riscos

Volver arriba