Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues rep el líder, el potent Futsi Atlético Navalcarnero

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Futsi Atlético Navalcarnero dissabte 28 d’abril (16h), al pavelló de les Moreres en partit de la 26a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. El Futsi s’ha endut quatre de les sis últimes lligues. Un palmarès brillant que es completa amb sis copes i sis supercopes.

El totpoderós Futsi, autèntic dominador del futbol sala femení dels últims temps, saltarà a la pista sense marge d’error. Replè d’internacionals brasileres i espanyoles, ostenta el liderat però empatat a 60 punts amb el Burela i la UA a cinc jornades del final. Una relliscada les allunyaria de la disputa del títol.

El Futsi Atlético Navalcarnero és un conjunt solvent ofensivament (102 gols a favor) i resolutiu en defensa (35 gols encaixats). Com a visitant, només ha perdut un partit (Jimbee Roldán FSF) i ha cedit tres empats (Cidade As Burgas, Burela FS i Ourense CF) en tota la temporada.

Tot i el potencial de l’adversari, l’AE Penya Esplugues jugarà a fons les seves opcions amb el ferm propòsit de treure un resultat positiu, com ho va intentar a la primera volta a la pista de les madrilenyes, on només va perdre al final per la mínima (1-0).

El partit de dissabte es presenta difícil per les espluguines però no impossible a la vista del bon joc col·lectiu desplegat i dels últims resultats que les mantenen en la cursa per participar a la Copa d’Espanya que es disputarà a Càdis. Puntuar dissabte seria un pas decisiu per l’equip de Robert Caneda. Actualment és vuitè amb 36 punts.

Tot plegat, coincideix amb la convocatòria de les jugadores de l’AE Penya Esplugues Berta Velasco (ala) i Marta de los Riscos (pivot) per formar part de la selecció espanyola femenina que disputarà a Moscou el IXè Torneig Internacional Amistós de Futbol Sala ‘9 de Maig’. Berta Velasco és una habitual de la selecció absoluta. Marta de los Riscos debutarà amb el combinat que dirigeix Alicia Morel.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pavelló de Les Moreres

Dissabte 28 d’abril / 16h

26a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – Futsi Atlético Navalcarnero

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues


Fútbol Sala Primera División

La Penya Esplugues recibe al líder, el potente Futsi Atlético Navalcarnero

La AE Penya Esplugues enfrenta al Futsi Atlético Navalcarnero sábado 28 de abril (16h), en el pabellón de Les Moreres en partido de la 26ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El Futsi se ha llevado cuatro de las seis últimas ligas. Un palmarés brillante que se completa con seis copas y seis supercopas.

El todopoderoso Futsi, auténtico dominador del fútbol sala femenino de los últimos tiempos, saltará a la pista sin margen de error. Relleno de internacionales brasileñas y españolas, ostenta el liderato pero empatado a 60 puntos con el Burela y la UA a cinco jornadas del final. Un resbalón las alejaría de la disputa del título.

El Futsi Atlético Navalcarnero es un conjunto solvente ofensivamente (102 goles a favor) y resolutivo en defensa (35 goles encajados). Como visitante, sólo ha perdido un partido (Jimbee Roldán FSF) y ha cedido tres empates (Cidade As Burgas, Burela FS y Ourense CF) en toda la temporada.

A pesar del potencial del adversario, la AE Penya Esplugues jugará a fondo sus opciones con el firme propósito de sacar un resultado positivo, como lo intentó en la primera vuelta en la pista de las madrileñas, donde tan sólo perdió al final por la mínima (1-0).

El partido del sábado se presenta difícil para las espluguenses pero no imposible a la vista del buen juego colectivo desplegado y los últimos resultados que las mantienen en la carrera para participar en la Copa de España que se disputará en Cádiz. Puntuar el sábado sería un paso decisivo para el equipo de Robert Caneda. Actualmente es octavo con 36 puntos.

Todo ello, coincide con la convocatoria de las jugadoras de la AE Penya Esplugues Berta Velasco (ala) y Marta de los Riscos (pivote) para formar parte de la selección española femenina que disputará en Moscú el IX Torneo Internacional Amistoso de Fútbol Sala ‘9 de Mayo’. Berta Velasco es una habitual de la selección absoluta. Marta de los Riscos debutará con el combinado que dirige Alicia Morel.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pabellón de Les Moreres

Sábado 28 de abril / 16h

26ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – Futsi Atlético Navalcarnero

_____________________________________________________

*** Síguenos a nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues

Volver arriba