Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA: La Penya Esplugues goleja (5-0) al Cádiz FSF i segueix somiant amb la Copa

(ACFSF) .- Primers compassos de partit equilibrat amb un conjunt català que buscava dominar el devenir del joc, davant un Cádiz FSF que es deixava fer. El primer gol l’anotava Berta Velasco de tret creuat des de la frontal de l’àrea, després de jugada personal partint des de la meitat de pista.

El conjunt català dominava el tempo de partit però no aconseguia obrir més bretxa en el marcador. Superada la mitjania del període, les andaluses sorprenien optant pel joc de cinc a la recerca de més presència ofensiva.

El conjunt català amb la seva pressió evitava que el Cádiz FSF pogués treure la pilota amb claredat des del darrere i d’aquesta manera s’arribava al final del primer acte amb domini local, però amb l’exigu 1 a 0.

A la represa la Penya Esplugues ampliava la seva renda amb un gol d’Helena Roig de potent xut des de la frontal de l’àrea lliure de marca, després d’una ràpida contra de les blanc-i-vermelles. Poc després, Berta Velasco a la mitja volta aprofitava un centre de Marta de los Riscos per posar el 3 a 0 abans de la mitjania del període.

Amb tot perdut, el Cádiz FSF optava de nou pel joc de cinc a la recerca d’un gol que el fiqués en la pugna pel partit. En el tram final del partit, en un atac posicional Helena Roig de potent rematada a l’escaire anotava el quart gol local. A escassos segon de la conclusió arribava el definitiu 5 a 0 obra de Marta de los Riscos aprofitant un centre al segon pal en una bona transició ofensiva.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia Catà, Laura, Arantxa i Estela Cantero (cinc inicial). També van jugar Marta González, Marta de los Riscos, Helena Roig, Júlia Vidal, Berta Velasco i Zoe.

Cádiz FSF: Lucía; Elena, Maria, Noe i Bea (cinc inicial). També van jugar Claudia, Tinoco i Maria del Mar.

Col·legiats, Enrique Blázquez i Javier Cano, del col·legi català Va rebre cartolina groga Luci al Cádiz FSF.

CEM Les Moreres. Uns 100 espectadors.

Gols:

1-0, min. 3 Berta Velasco

2-0, min. 23 Helena Roig

3-0, min. 27 Berta Velasco

4-0, min. 35 Helena Roig

5-0, min. 40 Marta de los Riscos


CRONICA: La Penya Esplugues golea (5-0) al Cádiz FSF y sigue soñando con la Copa

(ACFSF).- Primeros compases de partido equilibrado con un conjunto catalán que buscaba dominar el devenir del juego, ante un Cádiz FSF que se dejaba hacer. El primer tanto lo anotaba Berta Velasco de disparo cruzado desde la frontal del área, tras jugada personal partiendo desde mitad de cancha.

El conjunto catalán dominaba el tempo de partido pero no conseguía abrir más brecha en el marcador. Superada la medianía del período, las andaluzas sorprendían optando por el juego de cinco en busca de más presencia ofensiva.

El conjunto catalán con su presión evitaba que el Cádiz FSF pudiera sacar el balón con claridad desde atrás y de esta forma se llegaba al término del primer acto con dominio local, pero con el exiguo 1 a 0.

En la reanudación la Penya Esplugues ampliaba su renta con un tanto de Helena Roig de potente disparo desde la frontal del área libre de marca, después de una rápida contra de las blanquirrojas. Poco después, Berta Velasco a la media vuelta aprovechaba un centro de Marta de los Riscos para poner el 3 a 0 antes de la medianía del período.

Con todo perdido, el Cádiz FSF optaba de nuevo por el juego de cinco en busca de un gol que le metiera en la pugna por el partido. En el tramo final del partido, en un ataque posicional Helena Roig de potente remate a la escuadra anotaba el cuarto gol local. A escasos segundo de la conclusión llegaba el definitivo 5 a 0 obra de Marta de los Riscos aprovechando un centro al segundo palo en una buena transición ofensiva.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia Catà, Laura, Arantxa y Estela Cantero (quinteto inicial). También jugaron Marta González, Marta de los Riscos, Helena Roig, Júlia Vidal, Berta Velasco y Zoe.

Cádiz FSF: Lucía; Elena, María, Noe y Bea (quinteto inicial). También jugaron Claudia, Tinoco y María del Mar.

Colegiados, Enrique Blázquez y Javier Cano, del colegio catalán Recibió cartulina amarilla Luci en el Cádiz FSF.

CEM Les Moreres. Unos 100 espectadores.

Goles:

1-0, min. 3 Berta Velasco

2-0, min. 23 Helena Roig

3-0, min. 27 Berta Velasco

4-0, min. 35 Helena Roig

5-0, min. 40 Marta de los Riscos

Volver arriba