Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A || Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A || Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA: La Penya Esplugues s’emporta (0-3) el derbi català davant el debutant Femisport

(foto: José Carrera)

(ACFSF) .- Derbi català molt equilibrat entre el recent ascendit Femisport i la Penya Esplugues, dos vells coneguts de la Copa Catalunya. Després de la igualada inicial la Penya optava per pujar la intensitat en la seva pressió a tres quarts de pista.

El primer gol de l’envit l’anotava Ingrid Carrillo en pròpia porta, en el seu intent de rebutjar una falta botada per la Penya a tres quarts de pista i escorada cap a l’ala dreta per Laura Oliva. Les d’Esplugues dominaven el xoc davant un Femisport que tractava de treure partit de les trameses en llarg per a provar Muniesa.

En el tram final les locals van tenir algun acostament de perill, davant d’una Penya que dominava però no ho aprofitava per encarrilar un partit que al descans es mantenia molt obert.

En els primers compassos del segon acte, el Femisport es va mostrar molt més actiu i acariciava l’empat amb diverses ocasions de gol, tot i que als tres minuts, en una contra i després d’una bona combinació ofensiva, Laura Oliva servia a Pilar Ribes al segon pal perquè superés Raquel i anotés el 0 a 2.

Poc després, Cèlia Catà en una pilota repel·lida en curt fora de l’àrea aconseguia pujar el tercer gol visitant al lluminós. Els gols llastraven la sort del Femisport en el xoc que no trobava la manera d’equilibrar el curs de l’envit.

Va poder ampliar la seva renda la Penya amb una rematada al pal i ja en el tram final les locals optaven pel joc de cinc a menys de quatre minuts del final amb Anna Escribano com a portera jugadora. La Penya va optar per contemporitzar les seves possessions davant un conjunt local que no trobava el camí del gol, concloent l’envit amb el 0 a 3.

Fitxa tècnica:

Femisport: Raquel; Anna Escribano, Ingrid Vieites, Sandra Rovira i Ingrid Carrillo (cinc inicial). També van jugar Mariona, Marta Luján, Marta Collado, Marta González i Cristina Gómez.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Laura Oliva, Iris, Cèlia Catà i Marta de los Riscos (cinc inicial). També van jugar Pilar Ribes, Zoe Juanes, Estela Cantero, Arantxa Medina, Nerea Vilalta (segona portera) i Berta Velasco.

Col·legiats: Francesc García Donas i Moreno Millán del col·legi català. Sense amonestacions.

Pavelló Municipal Sabadell Nord. Uns 200 espectadors. Partit televisat en directe per Esport3.

Gols:

0-1, min. 3 Ingrid Carrillo (pròpia porta)

0-2, min. 23 Pilar Ribes

0-3, min. 24 Cèlia Catà

Zona mixta: Cèlia Catà, jugadora de la Penya Esplugues comentava a Esports 3: «Teníem ganes de començar la lliga. Estem molt contentes pels tres punts aconseguits en el dia d’avui». I destacava que ja s’esperava «un derbi català amb molta intensitat i ganes per ambdós equips». Per la seva banda, Sandra Rovira, del Femisport, revelava que «era un partit molt especial en el qual hem pecat de ‘novatas’, amb un gol de mala sort a la primera part en un partit que vam tenir ocasions d’empatar i malgrat el resultat vam tenir sensacions bones».


CRONICA: La Penya Esplugues se lleva (0-3) el derbi catalán ante el debutante Femisport

(foto_José Carrera)

(ACFSF).- Derbi catalán muy equilibrado entre el recién ascendido Femisport y la Penya Esplugues, dos viejos conocidos de la Copa Catalunya. Tras la igualada inicial la Penya optaba por subir la intensidad en su presión en tres cuartos de cancha

El primer tanto del envite lo anotaba Ingrid Carrillo en propia puerta, en su intento de despejar una falta botada por la Penya en tres cuartos de pista y escorada hacia el ala derecha por Laura Oliva. Las de Esplugues dominaban el choque ante un Femisport que trataba de sacar partido de los envíos en largo para probar a Muniesa.

En el tramo final las locales tuvieron algún acercamiento de peligro, ante una Penya que dominaba pero no lo aprovechaba para encarrilar un partido que al descanso se mantenía muy abierto.

En los primeros compases del segundo acto, el Femisport se mostró mucho más activo y acariciaba el empate con varias ocasiones de gol, si bien a los tres minutos, en una contra y tras una buena combinación ofensiva, Laura Oliva servía a Pilar Ribes al segundo palo para que superara a Raquel y anotara el 0 a 2.

Poco después, Cèlia Catà en un balón repelido en corto fuera del área conseguía subir el tercer gol visitante al luminoso. Los goles lastraban la suerte del Femisport en el choque que no encontraba la forma de equilibrar el curso del envite.

Pudo ampliar su renta la Penya con un remate al palo y ya en el tramo final las locales optaban por el juego de cinco a menos de cuatro minutos del final con Anna Escribano como portera jugadora. La Penya optó por contemporizar sus posesiones ante un conjunto local que no encontraba el camino del gol, concluyendo el envite con el 0 a 3.

Ficha técnica:

Femisport: Raquel; Anna Escribano, Ingrid Vieites, Sandra Rovira e Ingrid Carrillo (quinteto inicial). También jugaron Mariona, Marta Luján, Marta Collado, Marta González y Cristina Gómez.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Laura Oliva, Iris, Cèlia Catà y Marta de los Riscos (quinteto inicial). También jugaron Pilar Ribes, Zoe Juanes, Estela Cantero, Arantxa Medina, Nerea Vilalta (segunda portera) y Berta Velasco.

Colegiados: Francesc García Donas y Moreno Millán del colegio catalán. Sin amonestaciones.

Pabellón Municipal Sabadell Nord. Unos 200 espectadores. Partido televisado en directo por Esport3.

Goles:

0-1, min. 3 Ingrid Carrillo (propia puerta)

0-2, min. 23 Pilar Ribes

0-3, min. 24 Cèlia Catà

Zona mixta: Cèlia Catà, jugadora de la Penya Esplugues comentaba en Esports 3: “Teníamos ganas de comenzar la liga. Estamos muy contentas por los tres puntos logrados en el día de hoy”.

Y destacaba que ya se esperaba “un derbi catalán con mucha intensidad y ganas por ambos equipos”. Por su parte, Sandra Rovira, del Femisport, revelaba que “era un partido muy especial en el que hemos pecado de novatas, con un gol de mala suerte en la primera parte en un partido que tuvimos ocasiones de empatar y a pesar del resultado tuvimos sensaciones buenas”.

Volver arriba