Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA: La Penya Esplugues es manté en la lluita per la copa a costa de la UCAM (1-4)

(ACFSF) .- Victòria de la Penya Esplugues a domicili davant la UCAM ElPozo Murcia que li permet seguir mantenint-se en la pugna per la Copa d’Espanya.

El xoc començava amb un gol matiner de Rocío a passada de Mari per les ‘pimentoneres’. Reaccionava poc després el combinat català amb un gol de Berta Velasco a passada de Zoe. El xoc era equilibrat, amb dos equips pressionant la sortida de pilota rival però mancats d’encert en la finalització arribant-se al descans amb l’empat a un.

A la represa, Cèlia aconseguia posar per davant a les visitants. El gol permetia a la Penya Esplugues temperar el seu joc i optar per contemporitzar les seves possessions, més quan superada la mitjania del període en un rebuig en curt de Cristina García, Cèlia aprofitava la pilota perduda per posar l’1 a 3.

A sis de la conclusió, Marta de los Riscos a passada de Cèlia posava l’1 a 4 definitiu. Les locals van optar en els últims compassos pel joc de cinc però sense incidència en el lluminós.

UCAM: Cristina García; Cristina, Weckerle, Noelia Montoro i Rocío (cinc inicial). També van jugar, Sara Santos, Mari, Hinako i Gloria.

Penya Esplugues: Nerea; Estela, Cèlia, Laura Oliva i Arantxa (cinc inicial). També van jugar, Berta Velasco, Zoe, Marta de los Riscos, Helena Roig i Martita.

Col·legiats, Ramón Martínez i Vivancos Martínez del col·legi murcià. Va rebre cartolina groga Laura Oliva a la Penya Esplugues.

Pavelló José María Cagigal. Davant més de 150 espectadors.

1-0, min. 5 Rocío

1-1, min. 6 Berta Velasco

1-2, min. 24 Marta de los Riscos

1-3, min. 31 Cèlia

1-4, min. 34 Arantxa


CRONICA: La Penya Esplugues se mantiene en la lucha por la copa a costa de la UCAM (1-4)

(ACFSF) .- Victoria de la Penya Esplugues a domicilio ante la UCAM ElPozo Murcia que le permite seguir manteniéndose en la pugna por la Copa de España.

El choque comenzaba con un gol tempraneo de Rocío a pase de Mari para las pimentoneras. Reaccionaba poco después el combinado catalán con un gol de Berta Velasco a pase de Zoe. El choque era equilibrado, con dos equipos presionando la salida de balón rival pero faltos de acierto en la finalización, llegándose al descanso con el empate a uno.

En la reanudación, Cèlia conseguía poner por delante a las visitantes. El gol permitía a la Penya Esplugues templar su juego y optar por contemporizar sus posesiones, máxime cuando superada la medianía del período en un rechazo en corto de Cristina García, Cèlia aprovechaba el balón suelto para poner el 1 a 3.

A seis de la conclusión, Marta de los Riscos a pase de Cèlia ponía el 1 a 4 definitivo. Las locales optaron en los últimos compases por el juego de cinco pero sin incidencia en el luminoso.

UCAM: Cristina García; Cristina, Weckerle, Noelia Montoro y Rocío (quinteto inicial). También jugaron, Sara Santos, Mari, Hinako y Gloria.

Penya Esplugues: Nerea; Estela, Cèlia, Laura Oliva y Arantxa (quinteto inicial). También jugaron, Berta Velasco, Zoe, Marta de los Riscos, Helena Roig y Martita.

Colegiados, Ramón Martínez y Vivancos Martínez del colegio murciano. Recibió cartulina amarilla Laura Oliva en la Penya Esplugues.

Pabellón José María Cagigal. Ante más de 150 espectadores.

1-0, min. 5 Rocío

1-1, min. 6 Berta Velasco

1-2, min. 24 Marta de los Riscos

1-3, min. 31 Cèlia

1-4, min. 34 Arantxa

Volver arriba