Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A || Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A || Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA / Penya Esplugues – Soto del Real: La Penya torna a llocs de Copa a costa del Soto del Real

(ACFSF). – La Penya Esplugues es va endur el duel contra el Soto del Real fent bona la seva finalització davant un conjunt madrileny que va tenir opcions a la segona part aprofitant els errors locals en defensa.

El primer gol del partit arribava als quatre minuts de joc, per mediació de Coral en pròpia porta, en el seu intent de rebutjar un centre xut de Berta Velasco. El conjunt madrileny va acusar el cop davant d’una Penya que tranquil·litzava el seu joc i començava a dominar el tempo del partit, més quan als dotze minuts Helena Roig des del punt de penal anotava el 2 a 0 amb el qual s’arribaria al descans.

A la segona part, el Soto del Real va optar per pujar la intensitat de la pressió equilibrant en gran manera el desenvolupament del joc. Júlia Vidal portava la tranquil·litat a l’esquadra catalana amb un xut llunyà ras enganxat al pal anotant el 3 a 0.

Dos gols en cinc minuts del Soto, el primer de Coral aprofitant un descuit de la defensa local i el segon d’Anacris escorada cap al córner, afegien emoció al desenllaç del xoc.

Estela de tret escorat a sis de la conclusió retornava una renda de dos gols a les locals. El Soto va arriscar en el tram final del partit buscant amb afany la porteria d’una Penya que va optar per contemporitzar les seves possessions fins a acabar imposant-se en el xoc.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Raquel; Zoe, Berta Velasco, Estela i Helena Roig (cinc inicial). També van jugar Nerea, Laura, Marta de los Riscos, Cèlia, Marta González i Júlia Vidal.

Soto del Real: Helen; Gabs, Chili, Murchi i Stone (cinc inicial). També van jugar, Anacris, Senis, Sandra, Coral, Jaione i Marlasca.

Col·legiats, Cristian Velázquez i Joaquín Rodríguez, del col·legi català.

Incidències: Van rebre cartolina groga Chili, Helen i Coral en el Soto del Real. Més de 100 espectadors al CEM Les Moreres.

Gols:

1-0, min. 4 Coral (pròpia porta)

2-0, min. 12 Helena Roig (penal)

3-0, min. 27 Júlia Vidal

3-1, min. 29 Coral

3-2, min. 34 Anacris

4-2, min. 34 Estela


CRONICA / Penya Esplugues – Soto del Real: La Penya vuelve a puestos coperos a costa del Soto del Real

(ACFSF). – La Penya Esplugues se llevó el duelo contra el Soto del Real haciendo buena su finalización ante un conjunto madrileño que tuvo opciones en la segunda parte aprovechando los errores locales en defensa.

El primer tanto del partido llegaba a los cuatro minutos de juego, por mediación de Coral en propia meta, en su intento de despejar un centro chut de Berta Velasco. El conjunto madrileño acusó el golpe ante una Penya que tranquilizaba su juego y comenzaba a dominar el tempo del partido, máxime cuando a los doce minutos Helena Roig desde el punto de penalti anotaba el 2 a 0 con el que se llegaría al descanso.

En la segunda parte, el Soto del Real optó por subir la intensidad de la presión equilibrando sobremanera el desarrollo del juego. Júlia Vidal llevaba la tranquilidad a la escuadra catalana con un disparo lejano raso pegado al palo anotando el 3 a 0.

Dos goles en cinco minutos del Soto, el primero de Coral aprovechando un descuido de la zaga local y el segundo de Anacris escorada hacia el córner, añadían emoción al desenlace del choque.

Estela de disparo escorado a seis de la conclusión devolvía una renta de dos goles a las locales. El Soto arriesgó en el tramo final del partido buscando con ahínco la portería de una Penya que optó por contemporizar sus posesiones hasta acabar imponiéndose en el choque.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Raquel; Zoe, Berta Velasco, Estela y Helena Roig (quinteto inicial). También jugaron Nerea, Laura, Marta de los Riscos, Cèlia, Marta González y Júlia Vidal.

Soto del Real: Helen; Gabs, Chili, Murchi y Stone (quinteto inicial). También jugaron, Anacris, Senis, Sandra, Coral, Jaione y Marlasca.

Colegiados, Cristian Velázquez y Joaquín Rodríguez, del colegio catalán.

Incidencias: Recibieron cartulina amarilla Chili, Helen y Coral en el Soto del Real. Más de 100 espectadores en el CEM Les Moreres.

Goles:

1-0, min. 4 Coral (propia puerta)

2-0, min. 12 Helena Roig (penalti)

3-0, min. 27 Júlia Vidal

3-1, min. 29 Coral

3-2, min. 34 Anacris

4-2, min. 34 Estela

Volver arriba